Hogy lehetne ezt megoldani kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy jövő hónapban megyünk nyaralni hármasban (párom, 20 hónapos kislányom és én). Lefoglaltuk a szállásunkat egy balatoni hotelben, de a foglalásnál elkerülte a figyelmemet sajnos, hogy a szállodai szobában nincs hűtőszekrény, viszont jó lenne a strandoláshoz a jégakkukat éjszaka behűteni, meg egyébként is egy két apróságot hűtőbe tenni, hogy ne kelljen egy pohár hideg üdítőért is a büfébe rohangálni, meg minden nap étteremben ebédelni,vacsorázni. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogyan lehetne ezt megoldani? Mondjam le és válasszak másik szálláshelyet? Nézegettem de ilyenkor már nagyon kicsi a választék ahol még van szabad hely ráadásul bababarát is...2015. jún. 19. 13:07
1/5 csomp02 válasza:
Esetleg rákérdezni,hogy van lehetőség "bérelni" egyet? Nekünk volt hasonló csak akkor mikró nem volt és rákérdeztünk és hozattak egyet :)
2/5 anonim válasza:
Mindenképp kérdezzetek rá,egy próbát megér.Ha nincs lehetőség akkor (ha nem kell túl nagy hűtő) egy aksis hűtőláda is megteszi az apróságok hűtésére. Mondjuk az nem fagyasztó hőmérsékletű...
4/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük, vannak olyan szobáik amikben van hűtő, na a miénk pont nem olyan, cserélni nem lehet nincsen már hely, viszont bérelni lehet, ksözönöm a tippeket :)
2015. jún. 24. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!