A Balaton melyik részére érdemes menni két kisgyerekkel?
Sziasztok!
Elnézést, amiért ebben a kategóriában tettem fel a kérdést, de itt talán több választ kapok majd.
Szeretnénk egy hetet eltölteni a Balaton parton. Van egy 3 éves, és egy 6 hónapos gyermekünk. Az első szempont, hogy a part homokos legyen, és bababarát. A második, hogy legyenek programok a városban. Úgy mint például Füreden. (Kirakodóvásár, koncertek stb.) Az előbb említett település megfelel, nincs vele gond (a félreértések elkerülése végett :) ) csak szeretnék több lehetőség közül választani.
Mi Fonyódra járunk. Ugyan nem homokos, hanem füves a part, de teljesen jó. Ingyenes strand, gyerekmedence, játszótér, kirakodók, büfé stb. Nagyon szeretem.
Általában Boglárnapok idején szoktunk menni. Fonyódon nyugi, Bogláron nyüzsi. A legjobb.
Mindenképpen déli part, mert az nem mélyül hamar, kisgyerekeknek ideális.
"Mi Fonyódra járunk. Ugyan nem homokos, hanem füves a part, de teljesen jó."
Nemsokára lesz homokos is, állítólag már elkezdték a munkákat. És tudtommal ingyenes marad.
Jól hangzik a fonyódi változás.
Én azért szeretem leginkább, mert olyan árak vannak mint bármelyik másik városban. Még a parton is. A gyerekekre is gondolnak, szóval nem egy siófoki pénztárcát igénylő kikapcsolódás. A színvonal meg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!