Kétnapos kirándulás keretében Budapest mely nevezetességeit néznéd meg?
Egyik nap: Hősök tere (!), Szépművészeti múzeum, Városliget (vár, park stb), Andrássy úton végig --> Operaház
Másik nap: Margitsziget, Gellérthegy (!), Budai vár, esetleg Parlament ha belefér
Sok utazási iroda 1 nap alatt a következő progit zavarja le:
Hősök tere, Vároliget, Andrássy út, Bazilika, Parlament, Budai Vár, Gellért-hegy. Ezután vissza a Hősök terére és lehet választani: Széchenyi füdő, múzeumok látogatása, vagy szabadprogram. Én ezekhez még a MArgitszigetet hozzácsapnám és 2 napra bővíteném így lenne több idő egy helyen mászkálni, kajálni, stb...
a közönségtől függ.
én javasolnám a metrót, deák ferenc tér-andrássy út-oktogon, nagykörút (combino villamos)-ráday utca (jó kávézók vannak, de ide kultúrált közönséggel érdemes menni, és nem olcsó).
csodák palotája millenáris park, várnegyed
este meg egy romkocsmát javasolnék, szimpla vagy instant, kuplung, macskafogó.
de le kéne írnod, hogy mi célból akarod megnézni, mekkora létszámmal, milyen költségvetésből.
télen vagy nyáron, mert nyáron pl. éjjeli hídonsétálás, margitszigetelés, sörözés kötelező
nagyon köszönöm a válaszokat, nagyon jó tippeket adtatok!
áprilisban mennénk. 5 fő. szüleim, férjem, hugom.
az állatkertbe és a Tropikáriumba mindenképpen mennénk. ez az én nagy vágyam hosszú ideje. viszont szüleim még nem voltak városnézésen, úgyhogy a várat mindenképpen útba ejtjük. ilyen beülős kocsmázós dolog az nekik nem jön be, úgyhogy az kilőve.
a Budavári labirintust érdemes megnézni szerintetek? megéri a 2ezer Ft-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!