Visegrádra megyünk erdei suliba 5 napra az iskolával, március végén. Mit vigyek magammal?
Figyelt kérdés
egyébként 12 éves lány vok:Dtudnátok egy listát írni ?köszönöm:)2010. febr. 28. 13:38
11/13 anonim válasza:
És még mindig én vagyok.Pénzt felesleges vinni (legalábbis mi nekünk ezt mondta az osztályfőnök),mert úgy sem lehet elkölteni.Gondolom adnak majd enni,inni is,így annyi ételt,italt kell vinni,amit odamenet megeszel,mert (itt legalábbis) nem lehet a szobába felvinni semmi ételt.Gondolom,hogy nektek is lesz napi ötszöri,vagy legalább napi háromszori étkezés.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)!
2010. márc. 7. 09:02
13/13 A kérdező kommentje:
Igen lesz , de a tanár azt mondta h. a közelben van egy bolt és lehet vinni egy kevés pénzt..Hát nem tudom de Köszönöm:)
2010. márc. 9. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!