Visegrádra megyünk erdei suliba 5 napra az iskolával, március végén. Mit vigyek magammal?
Szia!
A "jurtatáborba" mentek? Ha igen, akkor ágyneműt mindenképpen... Mikor mi voltunk osztállyal, azt mondták h ne vigyünk, majd ott kapunk. Kaptunk is...Vérfoltos volt egy csomó... -.- Büdös...Lyukas...stb. Ráadásul fizetni kellett érte pluszban. Mondjuk ez 2 éve volt. A zuhanyzóhelyek domboldalnál vannak, tehát simán be lehet látni. wc...nem részletezném... Domestost is tegyél be...:D
Hát nem lesz nagy meleg készülj fel, legyen azért rövidújud is, de pulcsi északára kell, ha nincs fütés a házakban pláne ha faház akkor plussz egy takarót ha kaptok más ágynemü dolgot, tuti hogy márciusban még éjszaka nagyon hideg van. söt, még fagy is könnyen elöfordulhat.
aztán kártya, elemlámpa, sebtapasz.
Az én lányom is 12 éves,és ő is megy erdei iskolába.Igaz,nem Visegrádra.Ő a jövő héten fog menni,mi kaptunk egy papírt,szerintem Te is fogsz kapni,de itt van,hogy mik vannak a papíron:
Melegítő
Esőkabát
Meleg pulóverek
Cipő
Papucs (a zuhanyzáshoz)
Törülköző,tisztálkodó felszerelések
Pizsama
Kullancsriasztó (ezt én nem rakok neki,télen nem hinném,hogy lennének kullancsok)
Elemlámpa
Kulacs vagy egy flakon,ami a hátitáskában is elfér
Kis hátizsák
Lehetőleg vízálló sebtapasz
Gyógyszerek (az osztályfőnök,vagy aki megy az osztállyal,biztos fogja mondani vagy már mondta,hogy a szülők írják le a gyógyszerek nevét,hogy mit,mikor kell beszedni)
Ezen kívül jegyzetfüzet,íróeszközök és kb.ennyi.És persze lehet vinni társasjátékokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!