Szegedről Nagyszebenre (Sibiu) hogy lehet eljutni vonattal?
Figyelt kérdés
Elvirán nem találtam semmi használhatót.Hogy lehet a lehető legkevesebb átszállással a leggyorsabban eljutni vonattal Nagyszebenre Szegedről?2015. máj. 8. 17:24
1/4 anonim válasza:
keresd meg az elvira.mav-start.hu-n
2/4 anonim válasza:
Nagyszebenből 8.30-kor indul a Transsylvania IC, 15.12-re ér Békéscsabára. Onnan 15.47-kor indul személyvonat, amely 17.40-re érkezik Szegedre.
Az Elvira kiadja ezt az ajánlatot.
3/4 anonim válasza:
Az ELVIRA Szeged-Nagyszeben [Sibiu] keresésre, a DB BAHN Szeged-Sibiu keresésre adott találatokat.
Lényege: legkevesebb 1 átszállás szükséges, Békéscsabán; kora délelőtt és kora este indulnak ilyenek; indulástól érkezésig kb. 10 óra. Az ELVIRA még a vágányszámokat is mutatja (Békéscsaba, érkezés és indulás.)
A menetrendek elérhetősége:
ELVIRA: [link]
DB BAHN: [link]
4/4 anonim válasza:
Szegedről 9.21-kor indul vonat, 11.10-re ér Békéscsabára, onnan 11.44-kor indul a Transsylvania IC és 20.13-kor ér Nagszebenbe.
2-es voltam, az előbb fordítva írtam az eljutást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!