Megy valaki Szegedről a VOLT fesztiválra?
Figyelt kérdés
Mivel a leggyorsabb és átszállás nélküli? Szállás?2015. ápr. 6. 15:50
1/10 anonim válasza:
ha bevállalósabb vagy,akkor telekocsizz,sokkal olcsóbb és gyorsabb,mint a vonat,ha pedig találsz olyat,aki direkt a fesztiválra megy,még ismerkedni is lehet :)
Szállásról pedig nem tudok mit ajánlani,ha nem akarsz kempingezni,akkor keress neten valamit a városban,ami közel van hozzá...voltak kis kunyhók,de szerintem azok már rég foglaltak.
2/10 anonim válasza:
Biztos, hogy jössz voltra? Irtam privit.
3/10 anonim válasza:
csak az ismerősi körömből vagy 15-20 ember jön szegedről, tuti találsz valakit. mi vonatozunk, igaz az átszállásos.
4/10 A kérdező kommentje:
Pesti átszállással?
2015. jún. 26. 13:01
5/10 anonim válasza:
utolsó vagyok. mi végül casbáról megyünk nyaralásról, nem szeged felé, de megnéztem neked, van olyan vonat, ami szegedről megy bp-kelenföldre, és onnan tovább sopronba fél óra átszállással. rengetegen fognak azzal a vonattal utazni, szóval tuti megtalálod.
7/10 anonim válasza:
Na milyen VOLT? :D nekem esküszöm hiányzik az a hajnali 5-ig tartó tombolás :(
8/10 anonim válasza:
nekem meg a reggel 8 kor ébredés, hogy nincs levegő a sátorban és átázott a bugyim is, úgy izzadok. :D amúgy jó volt, főleg pár koncert meg a civilfalu
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem is nagyon jó volt és nekem is hiányzik :( unicum bár se volt semmi esténként
2015. júl. 22. 17:54
10/10 anonim válasza:
Telekom tér volt nekem esténként/hajnalban a találó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!