Barátnőmmel szeretnénk hangulatos városkákba, helyekre ellátogatni. Hova menjünk? Mik a standard-ek? Vonattal, busszal könnyen megközelíthető helyekre gondoltunk.
Székesfehérvárt és Pécset nagyon ajánlom, több napig el lehet sétálgatni, rengeteg a szép utca, park, múzeum, program. Nekem nagyon tetszik még Kaposvár, Eger, illetve Tata. Vácon is voltam, az is gyönyörű. Veszprém szintén látványos, már csak a fekvése miatt is. Győrt szintén érdemes megnézni. Egyszer jártam Szegeden is, bár elég régen, de az is nagyon szép. Balatonfüreden még sosem jártam, de készülök, mert nagyon jó a híre.
Érdemes a neten is böngészni ötletekért, de barátoktól is mindig kapni tippeket. Az egyik legjobb böngésző oldal szerintem a programturizmus.hu. Ha eldöntöttétek hova mentek, érdemes egy térképet letölteni és kinyomtatni, vagy csak a telefonotokra tölteni az adott városról, mielőtt elindultok. Ha nem akartok több napot szánni egy városra, csak üljetek fel reggel egy buszra, vonatra, csatangoljatok egyet a városban, és este hazautaztok. Elég, ha csak egy üveg innivalót meg szendvicset visztek magatokkal, csak a biztonság kedvéért, mert szinte mindenhol tudtok enni-innivalót venni. Nagyon jól teszitek, hogy mentek! Rengeteg élményt fogtok szerezni!
Én Pécsen élek, és nem ajánlom mert egy undorító, mocskos igénytelen, unalmas hely, ha csak a városban akartok lenni. Ha a Mecsekbe akartok menni az teljesen más, oda érdemes.
Viszont én is Szegedet és Tapolcát ajánlom.
köszi a tippeket:)) remélem ténylge elmegyünk...
Sztem majd írunk egy listát meg minden:)
az eddig felsorolt helyeken mind voltam, tényleg nagyon hangulatosak....DDD alig várom
A pécsi rokonok sem ajánlják Pécset pedig gyönyörű hely, lehet h neked már unalmasde a belváros, hidd el, hogy csodás:))főleg a túristágnak
Még eszembe jutott Kőszeg (ottmég nem voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!