Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek Ópusztaszerről?

Mi a véleményetek Ópusztaszerről?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulást szervezünk, és ezt néztük ki! Vélemény?
2010. febr. 14. 15:28
 1/4 anonim válasza:
Mi is voltunk Ópusztaszeren, és nagyon jó volt. Már nem emlékszem sajnos, hogy pontosan hol szálltunk meg, de 3 napot töltöttünk ott, Szerintem, ha jó az osztály, akkor biztos élvezni fogjátok!
2010. febr. 14. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk, és szerintem egyszer az életben mindenkinek el kell menni oda. Mi egybekötöttük Szegeddel.

Ja, és Algyőn szálltunk meg valami munkásszállóban, na az nagyon gáz volt :)

2010. febr. 17. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

Hát nem olyan nagy szám azért. Szép meg minden, de semmi különös. Mondjuk én már többször voltam, mert a közelben lakunk és ahányszor vendégek jöttek, amíg kisebb voltam, mindig el kellett velük menni és lehet azért nem gondolok rá örömmel, mert rohadtul meguntam az egészet. Ha nagyon erősen gondolkodok talán még elsőre jól éreztem magam.

Amit ne hagyj ki az a szatócsbolt, vajkaramella és árpacukor. Az egyetlen amiért láttam értelmét elviselni sokadszor is.

2010. febr. 17. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, végülis úgy döntöttünk, hogy elmegyünk oda, biztos jó lesz, másért nem is, a hangulat miatt (: köszi még egyszer. (:
2010. febr. 17. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!