Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen az odaköltöző emberekne...

Milyen az odaköltöző embereknek Győr?

Figyelt kérdés
Anyukámék tervezik ,hogy költözünk innen Borsod megyéből Győrbe én 9.es vagyok Gimnáziumban és félek ,hogy esetleg nem fognak ott befogadni..:/ arra fele milyenek az emberek? Normálisabbak?
2015. febr. 20. 14:38
 1/6 anonim válasza:
30%
Magyarországon normális emberek ... pfff hagyuk már ...
2015. febr. 20. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Na ebbe a retkes országban minden van csak normális ember nincs.
2015. febr. 20. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert annyi mindentől függ. Győrben élek, voltam már Borsodban is de nem tudok erre válaszolni :D
2015. febr. 20. 17:20
 4/6 anonim válasza:

Szolnok megyebol koltoztem.

SEMMI, de SEMMI kulonbseg nincs.

2015. febr. 21. 17:01
 5/6 anonim válasza:
Mi is borsodbol költöztünk ide. Hát.. Normalisabbak nyugodtabbak , nagyon kevés a cigany legalábbis borsodhoz képest észre sem veszed őket. Nincsenek kóbor állatok sem az utcákon. Viszont én nem érzem magam itthon, massabbak de nem tudom elmondani miben.. Vannak nagyon kedvesek közvetlenek viszont a masik fele nagyképű beképzelt,sok az öreg maca. A járdán szinte ugy kell odebblokni némelyik embert hogy te is elférj. Nincsenek hegyek amik nekem hiányoznak. Szép város , csak régimódi, biztos ez a feelingje. Nagyon draga minden főleg a házak,lakások. Otthon egy felújított pöpec ház fele annyiba kerül mint itt egy olyan amibe se laminált padló se új ablak valamelyikbe viz sincs, na meg cserépkályhák...
2015. dec. 2. 11:54
 6/6 anonim válasza:
Borsodba jobban kimondja mindenki a másiknak a véleményét. Itt kicsit sunyibbak 'urasabbak'.
2015. dec. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!