Sopronban milyen az adventi vásár?
Figyelt kérdés
Haverommal úgy gondoltuk elmegyünk egyik nap. Mennyivel kisebb, mint a győri?
Esetleg szóba jöhet még Szombathely is, vagy Veszprém? Szerintetek megéri elmenni?
2014. dec. 9. 15:51
1/6 anonim válasza:
Veszprémibe szerintem nem érdemes menni...mondom ezt úgy, hogy veszprémi vagyok :D Székesfehérvári , győri sokkal szebb pl.
2/6 anonim válasza:
Fehérvárin és a veszprémin nem voltam. De a veszprémi nem olyan jó állítólag. Győri szép, soproni sem rossz, de nekem személy szerint a szombathelyi tetszett a legjobban. Igaz tavaly voltam ott, idén nem, de nem hiszem, hogy sokat változott volna. De az abszolút nyerő a bécsi. :D
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. dec. 10. 13:41
4/6 anonim válasza:
Sopron nagyon nagyon hangulatos! :)
Programok is szuperek. (szórakozó helyek is nagyon jók ilyenkor körülötte)
;)
F/19
5/6 anonim válasza:
Szombathelyen a Főtér teljesen fel van díszítve, a vásár is itt van, zene, forralt bor, színpadon mindennap műsor, óriási adventi gyertya, minen van, sok pad, szépen felújítva minden, a Főteren meg mindenhol butikok... mondjuk sok a kínai bolt, de azért egy-két márkaboltot is találtok :D
6/6 anonim válasza:
Sopron nagyon szép, bár nekem egy kicsit kicsi (soproniként mondom ezt), de esténként mindig vannak élőzenés programok, amik azért dobnak a hangulaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!