Csepel jó hely?
Én csepeli vagyok, azon belül csillagtelepi. :)
Szerintem a közlekedés jó, ahol én lakok, onnan pl. három buszmegállónyira van a HÉV, azzal hamar bent van az ember a városban. De Csepelen belül is elég sok busz jár, könnyű eljutni bárhová.
Boltok terén sem rossz a helyzet, itt van pl. rögtön a csepeli Tesco (bár az nem épp bolt :)), ha nagybevásárlást akarsz csapni; de elég sok kis bolt is van. :)
Egy szó mint száz, szerintem az általad említett szempontok alapján igen, jó hely. :)
20/L
Első vagyok. :)
Igen, vannak lakótelepek, meg kertes házak is. A rész, ahol a kertes házak vannak nagyon nyugodt, csendes hely - legalábbis ahogy én hallottam, ott még nem laktam. :D
Panelből meg vannak 10 emeletesek, azok beljebb vannak; de vannak négyemeletesek is, ahol pl. én lakok. Ez szerintem jó környék, általában csendes, és elég sok zöld rész is van. :)
Én Csepelen lakom, és imádom. Budapest és mégse. Nem olyan nyüzsis, de mégis Bp., egész közel van a belváros is.
Közlekedési szempontból abszolút, sok busz van, BKV és Volán is. Illetve a HÉV 13 perc alatt kiér a Boráros térre.
Autóval szintén jó, nem szoktak dugók lenni.
Boltoknál nem tudom, mire gondolsz, van sok élelmiszerüzlet (tesco-k, spar-ok, match-ok, penny, cba-k, most épül egy lidl is...), ott a Csepel pláza is, ahol van pár üzlet, most nyílt újra a mozi is.
Én ajánlom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!