Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csepel jó hely?

Csepel jó hely?

Figyelt kérdés
Közlekedési szempontból. Boltok
2010. febr. 9. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Én csepeli vagyok, azon belül csillagtelepi. :)

Szerintem a közlekedés jó, ahol én lakok, onnan pl. három buszmegállónyira van a HÉV, azzal hamar bent van az ember a városban. De Csepelen belül is elég sok busz jár, könnyű eljutni bárhová.

Boltok terén sem rossz a helyzet, itt van pl. rögtön a csepeli Tesco (bár az nem épp bolt :)), ha nagybevásárlást akarsz csapni; de elég sok kis bolt is van. :)

Egy szó mint száz, szerintem az általad említett szempontok alapján igen, jó hely. :)

20/L

2010. febr. 9. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:
És olcsók arrafelé az albérletek? Vannak panelek? Kertes házak? Vegyesen mindkettő? :)
2010. febr. 9. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem lakok már arrafelé elég régóta, így árakat nem tudok(bár azt szerintem te is találsz a neten kis utánajárással), de mind panelházak, mind kertesházak vannak bőven.
2010. febr. 9. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Első vagyok. :)

Igen, vannak lakótelepek, meg kertes házak is. A rész, ahol a kertes házak vannak nagyon nyugodt, csendes hely - legalábbis ahogy én hallottam, ott még nem laktam. :D

Panelből meg vannak 10 emeletesek, azok beljebb vannak; de vannak négyemeletesek is, ahol pl. én lakok. Ez szerintem jó környék, általában csendes, és elég sok zöld rész is van. :)

2010. febr. 10. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
én kertesházban lakok csepelen (illetve már inkább csak a szüleim) Szerintem jó hely, kicsit kiesik, nem belváros, ugye, de nyugis, csendes hely.
2010. febr. 10. 19:24
 6/9 anonim válasza:
72%

Én Csepelen lakom, és imádom. Budapest és mégse. Nem olyan nyüzsis, de mégis Bp., egész közel van a belváros is.

Közlekedési szempontból abszolút, sok busz van, BKV és Volán is. Illetve a HÉV 13 perc alatt kiér a Boráros térre.

Autóval szintén jó, nem szoktak dugók lenni.

Boltoknál nem tudom, mire gondolsz, van sok élelmiszerüzlet (tesco-k, spar-ok, match-ok, penny, cba-k, most épül egy lidl is...), ott a Csepel pláza is, ahol van pár üzlet, most nyílt újra a mozi is.

Én ajánlom nagyon.

2010. febr. 11. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
keveset láttam belőle.. de elég is volt.
2010. febr. 13. 21:05
 8/9 anonim válasza:
én is csillagtelepi vagyok, és imádom:)
2010. febr. 26. 00:08
 9/9 anonim válasza:
CSEPEL A VILÁG KÖZEPE! SZIGETORSZÁG, MENYORSZÁG!! sk8 that csepel!
2011. máj. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!