Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Túlélőtúra. Tapasztalatok,...

Túlélőtúra. Tapasztalatok, segítség?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a minap olvastam a neten a teljesítmény illetve túlélőtúrákról, és párommal illetve 2 barátunkkal úgy döntöttünk elmegyünk egyre. Esetleg tapasztalatok? vajon fogjuk bírni a 20 órás "menetet"? Egyikünk sincs csúcsformában, egyszerű, dolgozó emberek vagyunk. Köszönöm előre is a válaszokat.
2010. febr. 6. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Menjetek oda ahol játszódik a sziklák szeme...jó buli lesz
2010. febr. 6. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
:D Nem meghalni akarunk, csak kíváncsiak vagyunk a saját korlátainkra. Ezek a túlélő/teljesítménytúrák azt jelentik, hogy a csapatokat péntek éjfélkor elindítják iránytűvel és térképpel, 20 óra az össz időtartam, ezalatt több pontra el kell jutni, lejelentkezni, és visszaérni a kiindulópontra. Kb. 50 km az össztáv.
2010. febr. 6. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet rossz, én is kipróbálnám. Csak akkor nem, ha olyasmivel fűszerezik, mint néhány helyen. Minusz fokokban jeges vízen átúszás, sárban kúszás, stb. Ezt azért ilyenkor kihagynám, de nyáron szerintem minden további nélkül benne lennék. Egy kis rákészülés nem árt, mondjuk hétvégente jó nagy séták, hogy bírjátok az 50 km-t, de szerintem onnantól kezdve hogy átestek a holt ponton, amikor feladni támadna kedvetek, onnantól kezdve már egész jó móka lehet :)
2010. febr. 6. 14:32
 4/6 anonim válasza:
A túlélőtúra nem tudom milyen, de 50 km-es teljesítménytúrát csináltam már kétszer, ott 12 óra volt a szintidő. Ez a 20 órás szintidős valami nagyon brutális terhelés lehet, én biztos rákészülnék.
2010. febr. 6. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éltem túl.
2010. febr. 6. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
50km az nem túl sok.. mi is csináltunk haverokkal egyet, mondjuk az csak 30km volt, de 5 óra alatt lenyomtuk, pedig pont hóolvadás után volt, csupa sár és hó minden, iszonyat nehéz volt haladni. És nem voltunk formában mi sem, viszont eléggé beázott a cipőnk + lefagyott a lábunk, jobb lett volna, ha viszünk cserezoknit és normális cipővel készülünk.
2010. febr. 6. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!