Osztálykirándulásra mennénk. Hová menjünk?
Figyelt kérdés
Budapesten vagyunk és elszeretnénk menni valahova ami naggyából 2 - max. 3 óra vonattal , lehet hangosan zenét hallgatni , és egy hétre 10-15 ezerből kijövünk fejenként.És valami nyugis hely legyen de ne ronda ha lehet.2010. febr. 1. 20:57
1/9 anonim válasza:
ne ronda XD
városba akartok vagy ilyen 2órát gyaloglunk a legközelebbi kocsmába tipusu rejtettfalut?
2/9 A kérdező kommentje:
XP valahol egy nyugis helyen 15 évesek vagyunk tehát kocsma kizárva nem tudom hogy ismered e de ott van pl. szigetszentmárton csak oda most azért nem megyünk mert mindig oda mentünk
2010. febr. 1. 21:47
3/9 anonim válasza:
Mi 15évesen is mentünk :D Amugy nem voltam még ott,de ha esetleg valami messzebbi hely? Eger pl.az nyugis is meg város is..igazából csak Borsod környéki helyeket tudok.
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem még az eger bele fér.
2010. febr. 2. 14:57
5/9 anonim válasza:
Sopronba mehetnétek,a város és a környék is szép.
6/9 A kérdező kommentje:
és tudsz sopronban olyan ami viszonylag olcsó?
2010. febr. 3. 18:30
7/9 anonim válasza:
Veszprém is nagyon jó hely.
Az Erdei Motel és kempingben, az apartman ház éri meg a legjobban. 10.800 Ft/ház és ez 5 főre van, kb 2000 Ft lesz fejenként egy éjszaka.
Üdülési csekk elfogadóhely!
Helyiség dohányzók és nem dohányzók számára
Zárt parkoló, mely buszokat is fogad
Ébresztő szolgálat
Lovaglási lehetőség
Szabadtéri medence
Erdei tornapálya
És Veszprémben vannak jó kis kocsmák meg bulihelyek is :P és 10 km a Balaton, szóval oda is le lehet ugrani.
8/9 anonim válasza:
Ja, hogy a kocsma kizárva :D Bocs félreolvastam. Amúgy anélkül is jó hely Veszprém. Akkor max. kocsma helyett az állatkertbe mentek :) Meg a szálláson medencéztek :D Amúgy ez az erdei motel egy elég nyugis kis hely :) Meg kérdezzétek meg azért, hogy van-e csoportos kedvezmény.
9/9 A kérdező kommentje:
huh eddig ez a legjobb.thx.
2010. febr. 8. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!