Budapesten mit jelent a HÉV kifejezés, ez egy
összefoglaló megnevezés vagy melyik tömegközlekedési
járművet takarja?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy a metro, villamos stb. menetrendjét, útirányát, hogy hogyan működik, hol kell jegyet váltani, milyet stb. érdekelne, ugyanis nem pesti vagyok és ez nekem kínai ez a sok közlekedési eszköz.
Jó hogy van aki normális választ is tud írni...:) nem kell megijedni ezektől a dolgoktól valóban a bkv oldalán rálehet keresni hova akarsz menni és kiadja mivel is érdemes.A hév nem csak Bp-n jár hanem kimegy Gödöllőre is.Valamint Szentendre felé vagy az alsóbb régiókba Csepel felé.Hha valahol a városon belül szeretnél utazni belváros felé pl ott bkv buszok, villamosok, metrók járnak. Minden tömegköznél lehet jegyet váltani. A metrónál pl általában az újságárusok árulják.A menetrendet is kiszokták tenni mindenhol. nem írtad hova mész így nem tudok segíteni mivel utazz.A pestiek szeretik túlbonyolítani a dolgokat és pár méterért is buszra szállnak.Vagy 5 féle tömegközre mikor lehet egy is elég.
2014. nov. 3. 17:33
12/22 Andizsuzsi válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Ha ismernéd a kérdező korábbi kérdéseit (pl., hogy a bankfiókokban van-e pénz), akkor helyén kezelnéd ezt is.
2014. nov. 4. 10:43
13/22 anonim válasza:
Nem ismertem miért törvényszerű hogy ismernem kell? De igazából mindegy is mert könnyen lehet hogy lesz olyan tájékozatlan nyugdíjas ember aki valóban nem tudja hogy néz ki egy hév. :)
2014. nov. 4. 17:40
14/22 anonim válasza:
12: Mért, mi a baj avval a kérdéssel? Van olyan bankhálózat, amelyiknél nincs a bankfiókban pénz, pl. az AXA. Szóval ez cégfüggő, és ezt csak akkor tudtam meg, amikor az AXÁ-nál lévő folyószámlákról érdeklődtem.
Szóval érdekel, mi is a HELYE Szerinted egy kérdésnek...?:-o
2014. nov. 5. 05:02
15/22 Andizsuzsi válasza:
Feladom, teljesen igazatok van. A kérdező egy, a szexualitás témájában teljesen képben lévő nyugdíjas bácsika, aki csak az élet alapvető kérdéseiben nincs tisztában, és bér évek óta használja a gyakorit, a google-t nyilván nem ismeri, ezért nem is tudott HÉV ügyben tájékozódni.
Az előzményeit nyilván senkinek sem kell ismernie, én is csak azért néztem utána, mert olyan fokú tájékozatlanságot és értetlenséget mutatott, hogy kíváncsi voltam rá, hogy valóban ilyen szegényesek-e az ismeretei, vagy örömét leli ebben a szerepben. Az első esetben én is nagyon szívesen adok akár többször is segítséget (ahogy tettem is), de az utóbbi esetet viszont nagyon rühellem.
2014. nov. 5. 08:40
16/22 anonim válasza:
Engem nem bosszantott fel semennyire.Még ha poén is lenne ez a kulturált kategória.Egyébként a saját 50es anyám olyan dolgokat nem tud hogy az valami katasztrófa.Akkor egy nyugdíjas?Simán elképzelhető az igazságtartalma.Akár mindkét kérdésnek is.De a lényeg hogy az oldal lényege a válaszadás én pedig azt tettem.Az ember meg is hülyülne ha azért rágná le a 10 körmét meg nyomozgatna hogy ez most poén e vagy nem.Ide került poénos válasz is meg komoly is úgyhogy most már jól meg vagyunk. :D
2014. nov. 5. 15:40
17/22 Andizsuzsi válasza:
Engem csak az bosszant fel, amikor többször próbálok megfelelő módon segítséget adni, és rájövök, hogy a kérdező tetteti a hülyét, és valójában jókat röhög azokon, akik törik magukat. De nyilván vannak emberek, akik más módon nem tudják magukat kiélni, és ez a terep adja meg a napi örömöt. Akkor pedig mégiscsak segítettem, úgyhogy minden rendben. :)
2014. nov. 5. 15:47
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként ha már így téma lettem, ha szégyellnivaló is, de komolyan kérdeztem a dolgokat.Nem szokásom az oldalt poénkodásra használni, ha már egyszer tanulhatok is a válaszokból.Bocsánat ha buta vagyok, de nektek köszönhetően legalább okosodhatok és ezt őszintén írom, remélem a jövőbeni esetleges ,,bugyuta" kérdéseimmel is zaklathatlak benneteket.
2014. nov. 5. 20:47
19/22 anonim válasza:
17: Én meg azon bosszankodok, amikor azt írják a válaszolok, hogy kamukérdés. Mégis mi a lélektana ennek? Kinek milyen örömet okoznak a kamukérdés, és mi kért okoz annak, aki kamukérdésre válaszol?
Én egyszerűen annyira élvezem a válaszadást, hogy nem tudom elképzelni, mit lehet azon kárörömködni, hogy válaszolok.:)
2014. nov. 7. 04:49
20/22 anonim válasza:
Na, újra, mert egy csomó dolgot félregépeltem.
17: Én meg azon bosszankodok, amikor azt írják a válaszolók, hogy kamukérdés. Mégis mi a lélektana ennek? Kinek milyen örömet okoznak a kamukérdések, és mi kárt okoz annak, aki kamukérdésre válaszol?
Én egyszerűen annyira élvezem a válaszadást, hogy nem tudom elképzelni, mit lehet azon kárörömködni, hogy válaszolok.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!