Üdülhetek az édesanyám nevére kiállított üdülési csekkel? Mi ilyenkor a teendő?
Ez úgy működik, hogy az aláírt csekkel bemész az utazási irodába.
A foglalást édesanyád nevére kell megcsinálni. A szálloda felé pedig már azt a nevet kell majd megadni, aki konkrétan elmegy. Szóval megoldható. Kérd iroda segítségét.
a kedves illető, aki ellenzi az irodát, biztos okosabb. Az iroda ugyanannyiba kerül mint amennyiért Te befoglalod. a különbség csupán annyi, hogy amennyiben problémád van a szállodával, az iroda vállalja a felelősséget, és segít Neked elintézni mindent. Az előttem kommentelő is biztosan vállalja a felelősséget az iroda helyett.
Üdv: Anita
Én még soha életemben nem utaztam irodával! Ugye Te sem gondolod (Kedves Előző) hogy ha bármi problémám van az iroda majd visszaadja a pénzem...
Szerintem ott az udulesicsekk.hu keress valamit és érezzétek jól Magatokat!
természetesen ez probléma függő. nem olyan régen adtam vissza pénzt utasnak. tájékozódj, utána tegyél felelőtlen megjegyzéseket.
Üdv: Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!