Helyi járatokon ha jön az ellenőr elég odaadni az államkincstár által kiállított hatósági igazolványt vagy valami mást is oda kell adni?
Nem feltétlen közgyógyigazolványhoz kötött. A tartósan betegek, fogyatékossági támogatásban részesülők, vakok és gyengénlátók és még mások is, nem tudom mindet pontosan, szóval Ők részesülnek utazási kedvezményben.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem elég ez a hatósági igazolvány, én nagyon ritkán buszozok, egy évben mondjuk háromszor... de idén pl kapásból jött az ellenőr, megnézte, el sem vette, csak ránézett és ment is tovább. Ugyanez volt a sofőrrel is, pedig én is tartottam tőle, hogy majd nem lesz nekik elég.. Eddig a vakok igazolványát mutattam mindig fel, persze az is nálam van, de kíváncsiságból azt nem vettem elő. :) (gyengénlátó vagyok...)
Szóval elég, de kérhetik a személyit is, az gondolom mindig nálad van!
gyerekek ebben én vagyok a profi :P jön az ellenőr:
-jegyeket, bérleteket!
-nem állhatok szóba idegenekkel.
-jah bocs szia.
ennyi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!