Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Helyi járatokon ha jön az...

Helyi járatokon ha jön az ellenőr elég odaadni az államkincstár által kiállított hatósági igazolványt vagy valami mást is oda kell adni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen igazolványról beszélsz?
2011. ápr. 7. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a közgyógy igazolványhoz kapcsolódó utazási igazolványra gondolsz. A személyidet elkérheti, hogy igazolni tudd, a tiéd az igazolvány.
2011. ápr. 7. 17:04
 3/6 anonim válasza:

Nem feltétlen közgyógyigazolványhoz kötött. A tartósan betegek, fogyatékossági támogatásban részesülők, vakok és gyengénlátók és még mások is, nem tudom mindet pontosan, szóval Ők részesülnek utazási kedvezményben.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem elég ez a hatósági igazolvány, én nagyon ritkán buszozok, egy évben mondjuk háromszor... de idén pl kapásból jött az ellenőr, megnézte, el sem vette, csak ránézett és ment is tovább. Ugyanez volt a sofőrrel is, pedig én is tartottam tőle, hogy majd nem lesz nekik elég.. Eddig a vakok igazolványát mutattam mindig fel, persze az is nálam van, de kíváncsiságból azt nem vettem elő. :) (gyengénlátó vagyok...)

Szóval elég, de kérhetik a személyit is, az gondolom mindig nálad van!

2011. ápr. 7. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló nagyon köszi megnyugtató volt a válaszod a többieknek is köszike am én elég sűrűn buszozok csak nemrég tudtam meg h elvileg helyi járatokon ingyenesen utazok és kicsit tartok egy ellenőrzéstől...:D am születésemtől fogva tartósan beteg vagyok szoktak mutánsnak is hívni XD
2011. ápr. 7. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a betegséged?
2011. ápr. 9. 08:50
 6/6 anonim válasza:

gyerekek ebben én vagyok a profi :P jön az ellenőr:

-jegyeket, bérleteket!

-nem állhatok szóba idegenekkel.

-jah bocs szia.

ennyi! ;)

2011. ápr. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!