Balatonlelléről Balatonfüredre hajóval el lehet úgy jutni, hogy reggel menjünk és este jöjjünk?
Figyelt kérdés
Én sem tudok eligazodni azon a menetrenden ami a honlapon van.Azt hiszem egy 10órási hajót láttam ami délkörül van ott,de ha ennyi az össz,akkor az nem valami jó...Köszi!2014. aug. 14. 01:20
11/12 A kérdező kommentje:
Igen már rájöttem a térképet nézegetve,hogy ez a két település van a legközelebb egymáshoz,mint túlpartiak és ha Lelléről Füredre kocsival,de nem nagy Balaton kerülővel el szeretnénk majd jutni,akkor Szántód-Tihany kompátkelés. Nagyon-nagyon szépen köszönöm!
2015. jún. 12. 08:42
12/12 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak! (Nem mintha nagyon szükséged lenne rá.) Örülök,hogy vannak még jóindulatú, segítőkész emberek!:)
2015. jún. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!