Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova mehetünk nyaralni a...

Hova mehetünk nyaralni a Diósgyőri vár környékén?

Figyelt kérdés
Augusztusba szeretnénk elmenni családi nyaralásra... :) kishúgommal a Diósgyőri Várra gondoltunk, mert azt még sosem láttuk, és anyuéknak is tetszik az ötlet. szeretnénk még ott a környéken megnézni valamit, csak nem tudjuk még hogy mit. tudtok segíteni? :)

2014. júl. 27. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Én nem javasolnám Miskolc környékét nyaralásra, de ti tudjátok. Nem kimondottan biztonságos vagy szép. Érdemes lenne a várat inkább valahova menet útbaejteni, és kicsit messzebb nyaralni.

Egyébként barlangfürdő, miskolci állatkert, lillafüred és annak környéke (ez utóbbit inkább ajánlanám, mint turisztikai célpont).

2014. júl. 27. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Miskolctapolcán van nagyon sok szálláslehetőség, ott van a barlangfürdő, egy nagy tó, lehet bobozni, csónakázni, van egy kalandpark is. Onnan megközelíthető a diósgyőri vár is.
2014. júl. 27. 13:50
 3/5 anonim válasza:
58%

Nem tudom,h az első válaszadó járt-e már Miskolcon, mert a város tökéletesen biztonságos!!!ahogy sokan mások,mi is ott lakunk, és túléljük!!!

Szállás szempontjából én is Tapolcát ajánlom, mert Diósgyőrben nem nagyon vannak szállodák. de cs ha feltétlenül Miskolcon keresitek. Lillafüred közel van, tele van panzióval és gyönyörű helyen van. Ott annyit sétáltok, amennyit csak bírtok, és ugyanakkora távolságra van a vártól,mint Tapolca, cs kulturáltabb, mert szinte beleépült az erdőbe.

2014. júl. 27. 13:59
 4/5 anonim válasza:

Kedves első, ne állítsd azt hogy Miskolcot érdemes elkerülni, külföldi ismerősöm ittléte alatt, amikor mentünk szórakozni este, vagy napközben és ordítozó cigányokba botlottunk, azt mondta hogy ilyen náluk is van Franciaországban, az alsóbb társadalmi rétegnél van jelen leginkább ez a viselkedés.

Én itt lakom Felső-Majláthon, de olyan szállást nem tudok mondani ahonnét mindent el lehetne érni. Ezért én is azt tanácsolom válasszátok Tapolcát, és onnan elérhető minden.

Pl egészen a városból végig jön a villamos tehát, ott szálltok le ahol kívántok.

A várat most éppen újítják, tehát építési terület most, szóval a valódi pompájában pl este ki világítva én sem láttam már hónapok óta, pedig innen a 4. emeletről ellátok a várig :)

2014. júl. 27. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. :) sokat segítettetek. :)
2014. júl. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!