Olyan bena vagyok! A keleti pályaudvaron hogy tudok tájekozodni?
Ha beérsz a vonattal elindulsz előre (ugyanabba az irányba mintha a vonat menne tovább) ott lesz a kijárat a városba. De mivel ennyi időd gondolom nem lesz a jegypénztárat a jobb oldalon találod. A kijelzőt is meg fogod találni, mert ezer ember szokott előtte állni és a jellegzetességük, hogy felfelé néznek :). Egyébként a kijárattal/bejárattal szemben van.
Ha nagyon elbizonytalanodsz a kalaúz vagy a MÁV-os egyenruhában lévő emberkék biztos segítenek.
Jó utat!
nyugi,mindenki igy kezdi
keletibe beér a vonat,hangos ugyis mondja,észreveszed
leszállsz,melletted sok vonat
elindulsz abba az irányba,amerre az épület van 8másik irányba mennek ki a vonatok,meg arrol jöttél be)
sineknek vége,hatalmas kijelzőt látsz hátulrol
nah,azt nézd,csak az elejét
ha nem boldogulsz vele, (nem bonyolultabb mint a debreceni,csak több vonat van rá kiirva),akkor még mindig szaladgál elég MÁV-os emberke,segitenek
jah,és a végényok elején is ki van irva egyesével,hogy melyikről mi indul
nem kell a jegypénztárba menned ha megvan a jegy.
leszállsz a vonatról, mész a vonat eleje fele, ott lesz egy hatalmas tábla, arra írják ki a vonatokat.
Mivel azt írod, hogy lesz 1 órád a Te nemzetközi vonatod még valószínűleg nem lesz rajta, vársz majd ott előtte. meglátod hogy Salzburgba megy,(nem tudom ez-e a célállomása, ha nem akkor a célállomást) oda lesz mellé írva hogy mikor indul meg hogy hanyas vágányról.
Rég voltam a keletiben, de ha jól emlékszem az is ki van írva hogy melyik vágányok merre vannak, de ha nem sincs semmi gubanc, sorban vannak számozva, innen már megtalálod :)
első vagyok
nem tudtam, hogy végig meg lesz a jegyed? így természetesen nem kell a pénztár. Ha vonattal jössz, akkor nem kell lemenned sehova. Egy szinten van minden a kijelző tábla és a másik vágány is, amivel tovább mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!