Ha van velünk egy nagykorú (18) akkor lehet szállást foglalni?
2 variációja van a dolognak.
1.Van velünk egy 18 éves, mi 7-en vagyunk akik még nem töltöttük be( 1 13 éves , 5 14 éves , 1 15 éves)
2.Most 6-an vagyunk, (1 13 éves, 5 14 éves) így adnak ki nekünk szobát? És ha igen van valami feltétele? (pl. 10 után nem mehetünk ki, vagy 10-ig be kell menni)
2 variációja van a dolognak
1. leszarja, hogy mit csináltok, nem bébiszitter
2. seprűnyél van a popójában, vagy fél valami hatósági ellenőrzéstől, ezért nem kockáztat.
Az minden esetben hidegen hagyja, hogy mit csináltok este tízkor, hacsak nem keletkezik anyagi kár az ingatlanban, mely esetben ugrott a kaució.
kell egy 18 éven felüli, mert a személyit fogják elkérni, nem ránézésre adnak szállást
a fenőttkorú felügyel rátok és vállalja a felelősséget az általatok esetlegesen okozott károkért
#4 Személyit 14 évesen kap az ember.
Én tudom, hogy béreltünk szállást gimi alatt több alkalommal is, tehát az biztos, hogy van némi rugalmasság a rendszerben. Ha más nem, akkor annyi, hogy apuci kezességet vállal.
4. vagyok, a személyinél arra gondoltam ,hogy a születési dátuma a döntő, nem az, hogy hány évesnek néz ki, nem bemondásra megy
egyébként ma már nem 15 évesen kapják a gyerekek a személyit, születéstől lehet igényelni
1. Egy csapat kiskorúnak nem adják ki, mert lelakjátok.
2. Akkora kauciót kér a tulaj, hogy nem tudjátok kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!