Ha valaki hozzámegy egy amerikai állampolgárhoz az USA-ban szülői engedéllyel 19 évesen, akkor nagykorúvá válik?
This is the first time in my life I have seen anyone identifying Adam West the mayor of Quahog , Rhode Island to be the source for a question relating to USA immigration matters :)
It is hilarious, my compliments to whomever came up with this !!
Lovely :)
I can't understand this part...
Adam West the mayor of Quahog , Rhode Island to be the source for a question relating to USA immigration matters :)
"Adam West Quahog polgármestere, Rhode Island (lehet) a forrása az USA bevándorlással kapcsolatos ügyeket érintő kérdésekben"
valami ilyesmit jelent, nem vagyok valami nagy angolos :)
1. voltam
ok, ok
Family Guy is an American adult animated sitcom created by Seth MacFarlane for the Fox Broadcasting Company.
A "family guy " rajzfilm Quahog varosban, (Rhode Island state )ben tortenik
A varos polgarmestere Adam West aki egy kozismerten bolond egyen.
Kerdesedre az elso valoszolo egy " What ? " kerdest vagott be , Adam West kerdezi.
Valahogy nagyon viccesnek talaltam tegnap este , most mar nem annyira humoros :)
So this is it.
Cheers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!