Van kedvezmény a vonatjegyekre ha 10+ csoporttal megyünk? ) diákok felnőtt nélkül)
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 17:58
1/10 anonim válasza:
Persze hogy van, de ehhez nem is kell csoportosan mennetek. Eleve kaptok 50% kedvezményt, azaz féláron utazhattok, ha diákok vagytok (érvényes nappali vagy esti diákigazolvány kell legyen).
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
az ötveneset tudom de azon kívül? néztem de nem sokat értettem belőle...:S
2014. júl. 1. 18:33
5/10 A kérdező kommentje:
ott csak azt írják h 50%os de az akkor is van ha egyedül utazom... azt nem írja hogy hány főtől ada a kedvezményt és hogy az mennyi
2014. júl. 1. 19:11
6/10 anonim válasza:
Mit szeretnél még az 50% fölött?
7/10 anonim válasza:
Nézd, egy átlagos személyszállító vonaton alapból van több száz utas. Vasúton egy tizenfős csoport semmi.
8/10 anonim válasza:
50% neked nem elég? Mi kéne még?
Amugy csoportban azért jó menni, mert a kísérő kaphat kedvezményt (aki felnőtt és amúgy teljes árat fizetne különben)
Ha nálatok nincs kísérő akkor tulajdonképpen ti nem is vagytok csoport. Csak pár diák aki épp egy vonattal utazik.
Az 50% az eleve igen nagy kedvezmény! Bár igazából ezt csak akkor értékeli az ember ha már nem diák.
9/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm, de elég nyilván ha lenne több még jobb lenne de így is tökéletes:) nincs kísérőnk én igazából osztálykirándulás előtt mindig azt hallottam hogy van csoportos kedvezmény és azt hittem hogy ez még levesz valamennyit aztán felvilágosítottak, hogy kísérőnek jár:) azrt köszönöm még 1x
2014. júl. 5. 23:27
10/10 A kérdező kommentje:
:):):):)
2014. júl. 5. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!