Mi a véleményetek a Balatonról?
Nyáron elmennénk nyaralni, és a választás először a Balatonra esett. Azonban a feleségemmel arra a döntésre jutottunk, hogy egy külföldi út hasonló árba jönne ki (sőt, lehet hogy egy árba)így inkább a tengerpartot választottuk. Van 2 kisgyerekünk, de még így is jobban megéri. Az utat meg ki bírja az ember, ha ugyan azt a pénzt egy jobb helyen is elköltheti.
Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek megéri a Balatonra költeni? Nem túl drága szerintetek ahhoz képest amilyen szolgáltatásokat nyújt? Ti mit részesítetek előnyben; tengerpart vagy Balaton?
Lehet, hogy egyes utazási prospektusokból úgy tűnik, hogy a tengerpart olcsóbb, mint a Balaton. De azt is vedd figyelembe, hogy oda el is kell jutni. Több száz kilométer autóval, benzin, autópályadíjak, az egész család elfárad, mire odaér. És utána olyan fáradtan érsz haza, mintha nem is pihentél volna. Ha ezeket a plusz költségeket is figyelembe veszed, olcsóbb a Balaton, közelebb van, az ország legtávolabbi részéből is ott vagy 3 óra alatt. Magyarul eléd tett étlapról válogathatsz, a pincér magyarul elmondja, mit is takarnak az egyes ételek fantázianevei.
Én ha külföldre utaznék, olyan helyre mennék, ahol érdekes látni valók vannak. Persze ezt kis gyerekkel nem lehet megtenni, ezért én maradok a Balatonon.
a Balaton rohadjó dolog ott lakok szinte majdnem a partján
mindenképp megéri elmenni egyszer oda
Voltam párszor a Balatonon de nagyon nem szeretem, tele van emberekkel, bulizós fiatalokkal, engem nagyon zavarnak. A Balaton általában hideg is számomra, annál még a Tisza-tó is jobban tetszik, ha belföldről van szó.
Külföld meg mindenképp sokkal jobb. Balatonra nem éri meg menni, minden túl van árazva.
"Nem értem miért mindenki azzal kezdi hogy drága. Annyira nem drága."
Akkor lássuk csak: Zamárdiban, különálló apartam 6 nap/5éj/10 főre 500.000 Ft(nem elírás!) ennyi pénzt nem ér meg, az fix.
"Nem értem miért mindenki azzal kezdi hogy drága. Annyira nem drága."
Akkor menj el Spanyolországba és nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!