Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyibe kerül egy Magyarorszá...

Mennyibe kerül egy Magyarország túra?

Figyelt kérdés

Végig akarom járni Magyarország megyeszékhelyeit, mindenhol eltölteni egy-két napot. Nincs jogosítványom így vagy vonattal vagy busszal mennék. Hosztelekben szállnék meg.

18 éves vagyok és még alig láttam valamit az országból, kíváncsi vagyok milyen valójában.

Mindennel együtt(költőpénz, szállás, utazás) mennyibe kerülne?

2014. jún. 13. 16:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve, ha valaki volt már ilyenen, akkor tudna adni pár tanácsot, pl miket vigyek, egyáltalán elmenjek-e ilyenre ilyen fiatalon
2014. jún. 13. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem voltam ilyen úton és ez a fajta út nem is hoz lázba. De ha ilyen útra mennék akkor biztosan nem csak a megyeszékhelyeken állnék meg. A legtöbb érdekes/szép dolog nem a nagyvárosokban van pl: nemzeti parkok, cagteleki csepköbarlang, Hortobágy stb. Ha összeáll a terv akkor az elvirán vagy a busztársaságok honlapján pontosan megtudod nézni az árakat. Hosztelre pedig, már ha van, kb 4-5 ezer ft-t számolhatsz naponta. Szerintem a z egész kb 8000 ft per nap lehet. Az hogy mennyi idős vagy semmit nem jelent, sőt minnél fiatalabban kezded annál több helyre lesz időd elmenni az életed folyamán és azért Ázsia az maga a csoda.
2014. jún. 13. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
cagteleki = aggteleki
2014. jún. 13. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

A volt osztályfőnököm túrázós volt, így csak ilyen helyekre vitt minket osztálykirándulásra.

Ha ilyen drága a hosztel akkor szerintem olcsóbb lesz ha minden este hazajövök

2014. jún. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!