Melyik a LEGCSÚNYÁBB magyar város?
Figyelt kérdés
Melyik a LEGCSÚNYÁBB magyar város??
És szerinted miért?
2014. jún. 12. 21:37
15/22 anonim válasza:
Nem akarok megsérteni senkit, de sztem a borsodi faluk (nem városok) a sok cigány igénytelensége miatt elég bizarok.
Székesfehérvári vagyok, igaz most lett felújítva pl a Fő utca, de már hót kosz minden, és folyton javítgatják a térkövet
Pestnek vannak olyan részei amik még rondák (nyílván nem a 2. kerületre vagy a főbb villamos vonalakra gondolok
16/22 anonim válasza:
Salgótarjánt miért nem modja senki??? :) Szerintem az...
17/22 anonim válasza:
Salgótarján! (Csak a 16-os kedvéért:))
Egyébként szerintem Karcag.
Ja, és Miskolcot én is nagyon szeretem:)
18/22 anonim válasza:
Budapest. Mocskos, büdös, lepukkant, idegölő tömeg, csövesek, cigányok mindenhol, a szart meg a hányást kerülgetheted mindennap. Én utálom, hogy itt kell élnem egyelőre.
19/22 Lőrinc Kőrösi válasza:
Szerintem Ózd magasan viszi a pálmát. Nem elég a gyárak és a panelrengetegek tömkelege, ég a Béres telep nyomora is hozzátesz a város rossz híréhez.
Amúgy szóba jöhet még Tatabánya és Dunaújváros is.
20/22 Lőrinc Kőrösi válasza:
*Hétes telepet akartam írni, csak a telefonom kijavította....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!