Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Mátra környékén nincs olyan...

A Mátra környékén nincs olyan tó amiben fürödni is lehet?

Figyelt kérdés
Mindenfelé csak horgász tavakat találtam eddig. Hova érdemes itt menni? Esetleg egy normális strand? A gyöngyösi tele van cigányokkal, oda nem szívesen mennék. :/

2014. jún. 12. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már felvitték pár éve a jegyárakat Gyöngyösön - 1000/2000 forintért aligha jár be a kissebbség. De egyébként ettől függetlenül nem éri meg odamenni, ezen az áron meg pláne, elég amatőr strand a felújítás után is. Ha fürdőzésre alkalmas tó nincs is, de van Eger, Egerszalók, Demjén, Mezőkövesd, megéri a többletuzást Gyöngyöshöz képest, pláne ha egész napos programra vagy családdal/barátnővel megy az ember, nem csak uszikálni egy kicsit. A parádfürdői és galyatetői kompexumokkal nem tudom mi a helyzet - azok bizots, hogy nem olyan nagyok (magyarán nem kifejezett strandoló helyek), de jó a vizük, csak nem vagyok benne biztos, hogy külön is látogathatóak.

Pár éve volt arra ígéret, hogy Mátrafüreden is lesz újra strand a régi helyén, de mivel a gyöngyösi önkormányzat az úr ott is, aligha érdekük bármit is építeni oda.

2014. aug. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!