A Mátra környékén nincs olyan tó amiben fürödni is lehet?
Nos, ha a te extra, királyi elvárásaidnak nem felel meg a gyöngyi, ugyanis te nem vagy hajlandó arra "méltatlan" pórnéppel egy vízben lenni, akkor nem, nincsen.
Nem is baj, ugyanis lehet, hogy mások meg VELED nem akarnak esetleg együtt lenni...
Szerinted csak azért, mert cigányok, nagyobb eséllyel pisilnek a vízbe, mint bárki más!?!?
Elmondom, kik pisilnek bele rendszeresen és ténylegesen: a gyerekek!! Nem a cigány-gyerekek, hanem a gyerekek; így, simán.
No comment a stílusodra.
Mit kell védeni itt is a cigányokat? :D
Vagy csak álszentek vagytok?
Vagy álszentek vagytok, vagy életetekben nem találkoztatok cigányokkal.
Én megérte a kérdezőt, én sem mennék olan strandra ami tele van cigánnyal, mert nem érezném jól magam. De válaszolni sajnos nem tudok, mert nem ismerem arra a vidéket. Csak gondoltam beírok, ne a kérdező legyen már a hibás. Nevetséges.
Nem éppen a Mátra de nincs messze... Apc mellett van: Széles kő
Bányató... mély, hirtelen mélyül de nagyon sokan járnak oda fürdeni...
Nem a cigányokat védjük, hanem az ilyen rasszista kirohanások ellen szólalunk fel, mert undorítóak és feleslegesek.
Simán azt is lehetett volna kérdezni, hogy a gyöngyösin kívül ismer-e valaki másik strandot is - teljesen értelmetlen volt ideírni hozzá egy ilyen megjegyzést is.
Egyértelműen provokációra ment ki a dolog, így hát a kedves Kérdező ne lepődjön meg, ha erre az emberek visszaszólnak neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!