Szerintetek jó program lenne elvinni a férjem a Balcsira a hétvégén? Lehet már egyáltalán akkor fürdeni?
Figyelt kérdés
Előrejelzés szerint 31 fok lesz és 23 fokos a víz.
Sokat dolgozik, gondoltam, kis kikapcsolódásnak elvinném, fürdés, evés, esetleg hajókázás... De nem tudom, lehet-e már fürdeni ilyenkor? Messziről mennénk, ha nem lehet fürdeni, akkor kitalálnék valami mást.
Ti örülnétek ilyen meglepinek?
2014. jún. 5. 18:50
11/16 anonim válasza:
Persze, hamarabb melegszik, de azért nem ennyire.
Reggelente még mindig 10 °C körül van...
12/16 anonim válasza:
Igen, jó ötlet, én nagyon örülnék neki :)
13/16 anonim válasza:
en is pont ezt a kerdest akartam feltenni :)
de nem valami biztatoak a valaszok :(
14/16 anonim válasza:
A mai napon 17 C fokos a Balaton.
Teljességgel kizárt, hogy két nap alatt felmelegedjen 23 C fokra!!!
15/16 Kései Sirató válasza:
Kánikula lesz, úgyhogy a vízpart mindenképpen jó program. Ha csak napoztok, vizibicikliztek, már az is szuper. Vannak 1-2 órás hajóutak. Én mindenképpen jó ötletnek tartom, ha meg pár percre bementek úszni is, akkor meg mégjobb lesz.
16/16 anonim válasza:
Nem tudom, elmentetek-e, de mi voltunk vasárnap Bogláron és Szemesen, Bogláron is voltak, de Szemesen rendesen tele volt a szabadstrand, nagyon sokan voltak a vízben, jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!