DKV! Debrecenben megbüntettek a villamoson, nem volt nálam a bérletem. Hány napon belül kell bemutatnom?
Kedves Nagy Barbara 0520!
A részvénytársaság 400 Ft-ot számít fel abban az esetben, ha az utas az ellenőrzés alkalmával érvényes bérletét nem tudja felmutatni, de azt legalább az ellenőrzést megelőző nap váltotta és az ellenőrzést követő 5 munkanapon belül az Ügyfélszolgálatunkon utólag bemutatja.
Utólagos bérletbemutatás, az adatok feldolgozása miatt a pótdíjazás napján nem lehetséges.
Erről egy srác jutott eszembe itt Budapesten, aki utánam következett a pénztárnál. Bérletet akart vásárolni, kérdezte a pénztáros csaj, hogy melyik naptól, azt válaszolta a gyerek, hogy tegnaptól. :D Erre közli vele a kasszás, hogy olyat nem lehet, aznaptól, vagy utána való napoktól lehet kérni, a gyerek meg felháborodott, hogy őt ma büntették meg, miért nem kaphat tegnaptól. :D
Tudom, nem erre voltál kíváncsi, de előttem már megválaszolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!