Olcsó szállás Debrecenben?
Figyelt kérdés
A szilveszter éjszakát szeretném egy ismerősömmel eltölteni Debrecenben, de mivel nem helyiek vagyunk muszály szobát kivennünk valahol, viszont a legolcsóbb (kolis szoba) is 8000 felett van. Úgy gondolom, ez nagyon nem éri meg, hiszen csak aludni mennénk oda. Nem tudtok valahol olcsóbb szállást? Bármilyen megoldás érdekel!2009. dec. 28. 21:14
2/8 A kérdező kommentje:
Kieső, ennyit nem adok azért h. kb 5-6 órát ott aludjak.
2009. dec. 28. 22:14
3/8 anonim válasza:
www.debrecen.hu
szerintem, a legolcsóbb a nagyerdei sporthotel
de nem biztos.
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
ezen a honlapon, amit ajánlottam, a "debrecenbe kéne menni " linkre kattints, majd a tourinform-ra, majd a szálláshelyek címszóra.
egész sok panzió található itt.
Érezd magad jól Debrecenben. Én is ott lakom.
Egy debreceni.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm szépen! ;)
2009. dec. 28. 22:58
6/8 anonim válasza:
Az állomáson van az úgynevezett vasúti vendégszoba.Az szerintem nem ennyire húzós.Ha gondolod utána nézek.A Máv-nál dolgozok,így vasuti telefonon megtudnám kérdezni.Ha érdekel.
7/8 A kérdező kommentje:
Írtam mailt :)
2009. dec. 29. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!