Debrecenben kutyás szállás?
Figyelt kérdés
Ősszel a kétnapos CACIB-ra mennénk 4 kutyával, 2 nagy és 2 kistestű. Plusz 4-6 fő emberek. Jó szállást keresnénk arra a 2-3 nap napra, péntektől-vasárnapig. Köszönöm az ötleteket.2010. jún. 26. 12:33
1/9 anonim válasza:
Itt sajnos nincsen kutyás szállás lehetőség...
ííííídebrecenben élek, de nincsen ien hely.
Kutyapanzio van 3 is, naoon szinvonalas mind
sajna nem tudtok megszállni...
Milyen kutyák??
2/9 Akiteki válasza:
3/9 Akiteki válasza:
4/9 anonim válasza:
Kedves második::
Debrecenben egyetlen egy szállás nincs,ahol kutyát megtűrnek.
Esetleg a vigadó étterem a nagyerdőn
5/9 Akiteki válasza:
Tudom, hogy Debrecenben gyárilag utálják a kutyákat. Még a villamosra sem szállhattam fel, kénytelen voltam taxival menni a kiállításra.
De megnéztem a szállásinfókat, a belinkelteknél mind ott van, hogy kisállat bevihető. Gondolom ez kutyára és macskára vonatkozik, mert bolhát vagy csótányt sehol sem látnak szívesen.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, meg fogom nézni mindet! Nem is gondoltam, hogy Debrecen ennyire nem szereti a kutyákat.
2010. jún. 30. 07:36
7/9 anonim válasza:
én debreceni vagyok, és szeretjük a kutyákat:D csak sajnos sok bunkó ember van...
8/9 anonim válasza:
Nekem is kutyáim vannak, és debreceni voltam. Nagyon kutyaellenesek, főleg akiknek van kicsi kutyájuk
9/9 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok.igaz, lehet hogy a városban annyira nem tűrik a kutyákat...:S én a kertvárosban lakok és itt egész jó a helyzet. mondjuk a szomszédom egy nyomorék, mert megmérgezte a kutyámat... de ilyen idióta emberek mindenhol vannak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!