Pár napos pihenés az alábbi kritériumokkal, segítesz?
Szeretnénk egy pár napra (2-3 éjszaka) elmenni belföldön valahová (Bp.-ről), mindegy merre, az alábbi kritériumok mellett:
1. 5 fő: én (29/N), a férjem, a húgom, és a szüleim
2. veszélyeztetett terhes vagyok, wellness nekem kizárva, tehát ha van is, ne ez legyen a fő attrakció
3. ugyanezen okból a komolyabb túrák is kizárva - de azért egy kis városnézés, erdei séta simán belefér, csak ne kelljen teljesítménytúrákat tennem
4. a társaság egyik fele az édes fehér, másik fele a száraz vörös borokat kedveli, én meg ugye nem ihatok, ezért asszem bortúra is kizárva.
Van bármi ötletetek hogy mi jöhetne szóba? Mert én teljesen tanácstalan vagyok...
Hát attól függ, merre járt eddig a társaság. Pécs, Sopron, Eger, Gyula, Nyíregyháza, hogy csak a fontosabbakat említsem.
Vannak műemlékek, szép belvárosok, a hegyvidéki városokban szép séták, busszal, kocsival is fel lehet menni, ital igen/nem bárhol, strandok, és mindenütt megoldható az óvatosság és kis terhelés is.
De a célt neked kell kiválasztanod, a társaság igénye szerint. További ötletekkel is segíthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!