Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pár napos pihenés az alábbi...

Pár napos pihenés az alábbi kritériumokkal, segítesz?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy pár napra (2-3 éjszaka) elmenni belföldön valahová (Bp.-ről), mindegy merre, az alábbi kritériumok mellett:

1. 5 fő: én (29/N), a férjem, a húgom, és a szüleim

2. veszélyeztetett terhes vagyok, wellness nekem kizárva, tehát ha van is, ne ez legyen a fő attrakció

3. ugyanezen okból a komolyabb túrák is kizárva - de azért egy kis városnézés, erdei séta simán belefér, csak ne kelljen teljesítménytúrákat tennem

4. a társaság egyik fele az édes fehér, másik fele a száraz vörös borokat kedveli, én meg ugye nem ihatok, ezért asszem bortúra is kizárva.

Van bármi ötletetek hogy mi jöhetne szóba? Mert én teljesen tanácstalan vagyok...

2014. ápr. 29. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, merre járt eddig a társaság. Pécs, Sopron, Eger, Gyula, Nyíregyháza, hogy csak a fontosabbakat említsem.

Vannak műemlékek, szép belvárosok, a hegyvidéki városokban szép séták, busszal, kocsival is fel lehet menni, ital igen/nem bárhol, strandok, és mindenütt megoldható az óvatosság és kis terhelés is.

De a célt neked kell kiválasztanod, a társaság igénye szerint. További ötletekkel is segíthetek.

2014. ápr. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!