Szolnokon mit lehet csinálni, ha ott vagyunk másfél napot?
Figyelt kérdés
Van valami látnivaló,amit meg lehet nézni?Esetleg jó strand?2014. febr. 24. 15:32
1/9 anonim válasza:
én megnézném a Golden Gate-hidat
2/9 anonim válasza:
Szolnok egyik híressége a helyi Penny Market.
3/9 anonim válasza:
Ha másfél órát kérdezel, akkor könnyebb lenne válaszolni.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, bakker :-))
Az a helyzet, hogy imádok utazni, és várost nézni, és most úgy alakult, hogy ott leszünk két éjszakát.Gondoltam, hátha ott is van valami szép dolog, vagy érdekesség, amit meg lehetne nézni...de ezek szerint magamnak kell utánajárni :-)
A válaszok amúgy tényleg hasznosak voltak, mert legalább megnevettettek :-)
2014. febr. 25. 15:01
7/9 A kérdező kommentje:
Na, megtörtént a szolnoki látogatás :-) a Garden Hotelben voltunk, és egész jó volt :-) végül kitaláltam, hogy menjünk el megnézni a Damjanich Múzeumot, és érdemes volt, mert nagyon érdekes kiállítást nézhettünk meg a kun és jász betelepülők eredetéről, életéről, stb.Ha valaki arra jár, feltétlen nézze meg:-) és menjen el a Bajnok étterembe, mert nagyon jó kaja van, és kedves kiszolgálás :-))
2014. márc. 9. 18:18
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, és van egy nagyon jó szabadtéri repülőmúzeum is ott, amit most sajnos nem tudtunk megnézni, mert csak áprilistól lesz nyitva, de ha legközelebb arra járunk, tuti, h azt is megnézzük :-)
2014. márc. 9. 18:22
9/9 anonim válasza:
jófejség, hogy nem sértődtél be a vicces válaszokon, hanem még utólag írtál is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!