Öcsèm de sok hülye van.Menj el Arlóba, Várkonyra ,Farkaslyukba ,Csernelybe Somsályra .Ott nézd meg a helyzetet ne Ózdon.Ezeken a helyeken még a fülbevalódat is kitépik a füledből.Somsályon meg a műv. házat darabonként lopták el.XD:-)
2014. febr. 17. 20:04
12/20 anonim válasza:
Ózd és maga az egész környéke lepusztult hely , oda még egy afgán bevándorló se igazán menne...
2014. febr. 21. 14:48
13/20 anonim válasza:
ha tényleg ózdiak vagytok, akkor jó sz*r környéken lakhattok,hogy ilyeneket írtok..23 éve lakok itt, 1x sem történt velem semmi negatív...sőt az ismeretségi körömben sem...
2014. jún. 28. 17:22
14/20 anonim válasza:
Ózd gyönyörű hely,csak mindenki másra figyel benne.A közeli hegyekről kitűnően körbe lehet látni (a mi házunk egyik hegyről se látszik muhaha)
18 éve élek itt,és a sulin kívül belém se kötöttek még soha sem.Egyre több jó emberrel találkozom,és Hétesen,meg Velencén kívül nem igazán látom annyira lepusztultnak a várost.Sokkal inkább egyre szebb a központ is,még ha sokszor csak egy egy oszlopnyi virágot tesznek ki,javában feljavítja a hely szépségét.Nekem csak a programokkal lenne problémám.Egyébkét igen sok a cigány,de azoknak a többsége nem is Ózdi,hanem Somsály-Nádasd-Arló-Domaháza stb-ról jött :)
2014. szept. 6. 12:43
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
A múlt hónapban voltam Ózdon,mert kíváncsiságból elmentem megnézni a várost.
Én speciel durvábbra számítottam,de én miskolci vagyok szóval nincs nagy különbség a két város közt,csak Miskolc nagyobb.
Mindkét városnak az a baja,hogy egykor ipari város volt és a rendszerváltás (gengszterváltás??) utáni időket nem tudta kiheverni,emiatt sokan költöznek nyugatra.
2014. szept. 6. 19:25
16/20 anonim válasza:
Hát persze,ez egyértelmű.Én azon emberek közé tartozom így a 18 évemmel,akik a világot akarják megváltani...kevés sikerrel eddig.
2014. szept. 7. 00:18
17/20 anonim válasza:
Ózdi lakosként igazán rosszul esik, hogy ennyien leÍrják. Cigány minden városban van, meg igénytelen munkakerülő magyar is :d ugyanigy van mindenhol lepusztultabb rész is. de nézzétek a városközpontot nagyon rendezett, ápolt környezet. A legrosszabb? hogy nem sok a munkalehetőség, és nincs igazán felsőoktatás, nincs kiemelkedőbb szórakozási lehetőség ahol nem buksz fel a 14 évesekbe, na meg a magukkal mit kezdeni nem tudó 50 éves családnyákba. Bolt az van elég, élelmiszer legalább is sok. ruházati bolt szinte csak kínai, meg cipő bolt se nagyon van a deichmannon kivül. Programok is szuperek pl a Vasvár sokadalmon mindig jó énekesek lépnek fel. Az ózdi napok és a karácsonyi ünnepség is valóban jó programok :)Nem olyan mint amilyennek leírják. Lehet ott élni és szívesen élnék ott pl egy politikai változás után. DE nem is a várossal van a baj, hanem az emberekkel, Akik ózdiak és szégyellik ózdot vagy nem tesznek érte- így sose lehet szebb :D !
2014. okt. 8. 23:39
18/20 anonim válasza:
Van, én Ózdi vagyok!
2022. nov. 12. 08:20
19/20 anonim válasza:
Igen szeretek Ózdon Élni!
2023. jan. 3. 19:51
20/20 anonim válasza:
Legközelebb szólj , eszünk egyet valahol, ha errejársz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!