Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van itt olyan aki Ózdon lakik...

Van itt olyan aki Ózdon lakik vagy ott járt valamikor?

Figyelt kérdés

Borsodi vagyok,szóval tudom nagyjából milyen lehet a környék,de még soha nem jártam arra.

Olvastam hogy sok belvárosi boltot is bezárnak mert veszteséges,hiszen az embereknek nincs pénzük.

Szóval írnátok róla néhány dolgot?

2014. jan. 7. 19:20
1 2
 1/20 anonim válasza:
17%
sok a cigány.
2014. jan. 9. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Valóban. A város kereskedelme elsősorban a szlovák vásárló turizmusra épül. De azért nem rossz annyira a helyzet.

Hisz van Tesco, Interspar-Family Centerrel és Lidl... Ha figyelembe vesszük, hogy egy Salgótarjánban csak egy Tesco van, akkor még se lehet annyira "xar" a hely.

Ez a belvárosi probléma nem csak Ózdi egyediség..ott van Miskolcon a sétáló utca..az is haldoklik, pedig megyeszékhely.

Én sokszor jártam Ózdon, és sétáltam át haveromhoz a buszállomástól a város másik végébe. Egyszer sem volt semmibajom..még csak hozzám sem szólt senki sem.

2014. jan. 9. 22:58
 3/20 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem mindezt nagyon gyakran este 8-10-11 órakor.
2014. jan. 9. 22:58
 4/20 anonim válasza:

Na meg rengeteg kocsma meg nemzeti dohanybolt..100 méterenként vannak..egy ózdi 22/F

Ami a kérdésedet illeti,ami a városközpontban vannak üzletek mind működnek,ami a város szélén vannak azok nem annyira mint a városban..de tavaly semmilyen boltot nem zártak be sőt új vállalkozásokat nyitottak,meg költöztek más helyre.

2014. jan. 13. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Sok az emberrablás ezért nem ajánlott egyedül járni még nappal sem. Este főként nem ajánlott kimenni mert sok a drogos és a drogkartellek általában este 20-21-től reggel 8-ig aktivak. Ékszerekkel ne mászkálj az úton mert volt már rá példa hogy levágták 1 ember kezét aztán vitték az ékszert. Szóval légy óvatos mert magas a bűnözés és a közbiztoság 0.
2014. jan. 23. 11:15
 6/20 anonim ***** válasza:
15%
Sokan szöknek át Szlovákiába jobb élet reményébe. Ózdon a rendőrség is tehetetlen , nem tud mit csinálni és ahogy az első irta sok a cigány. Ózdnak sehol nincs biztonságos része szóval én inkább költöznék egy amerikai kis városba minthogy egy ilyen veszélyes helyre.
2014. jan. 23. 11:21
 7/20 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 11:21

Ott élsz?

2014. jan. 23. 13:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. jan. 23. 14:20
 9/20 anonim válasza:
100%
Én is itt élek.
2014. jan. 23. 22:29
 10/20 anonim ***** válasza:
:) Na akkor belátod te is hogy ez a helyzet
2014. jan. 24. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!