Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Sissi út Magyarországon?

Sissi út Magyarországon?

Figyelt kérdés

Végzős hallgató vagyok turizmus szakon, és szakdolgozatot kell írnom. A témám a tematikus utak Magyarországon, ezen belül Sissi hercegnő útját választottam ki. A segítségeteket szeretném kérni, nem abban, hogy hogy is induljak el, mit írjak, hanem hogy szerintetek milyen könyveket keressek, hova látogassak el, mit vegyek figyelembe. Vagy akár csak személyes tapasztalatoknak is nagyon örülnék, aki esetleg végigjárta az út Mo.-i részét vagy akár csak ismeri annyira, hogy saját véleménye legyen róla.

Előre is köszönöm! :))

2013. dec. 3. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:

- Brigitte Hamann: Erzsébet királyné

- Czére Gyöngyvér - A koronás szépasszony

[link]

2013. dec. 3. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Dolgozatodban Erzsébet királyné is érdekes, vagy csak turisztikai szempontból nézed az útvonalat. (ez az? [link] )

ha az előbbi is, akkor könyvek:

Sztáray Irma: Erzsébet királyné kíséretében

Sirály vagyok, sehová se való... Útközben Erzsébet királynéval (válogatta Tolnayné Kiss Mária)

2013. dec. 4. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Gödöllő
2013. dec. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!