Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen város Pécs?

Milyen város Pécs?

Figyelt kérdés

jövőre ott kezdem meg a tanulmányaimat. Rendesek az emberek? közbiztonsága milyen? nem lesz nagy váltás,ha egy sokkal kisebb városból megyek? persze idővel megszoknám a tömeget. Az Árkád,és a távolsági buszpályaudvaron kívűl szinte nem ismerek semmit.

kultúra és programok terén nem kell tájékoztatni,ott van bőven minden. :)

2013. nov. 27. 16:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
80%
szerintem jól fogod magad érezni, rengeteg fiatallal fogsz találkozni, pécs egy tipikus egyetemvaros :) idővel mindent megismersz, megtapasztalsz.. közbiztonság szerintem manapság (ugye a sok média által is leközölt hírek, sztorik miatt) már fasza, igaz egyedül azért sötétedés után nem merek sétálgatni. egyaránt vannak segítőkész emberek és bunkok is
2013. nov. 27. 18:11
 2/13 Whitzerai válasza:
76%
Pécsen voltam egyetemista... csak annyit: ÉLVEZD! (lesz mit) :-D
2013. nov. 27. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Tüke pécsi vagyok, 28 évig ott éltem!

Rajongásig szeretem azt a várost! Olyan hangulat nincs mégegy az országban!!!

2013. nov. 27. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Ott voltam egyetemista! Imádtam!

Ott is akartunk maradni, de a férjem kapott eg yolyan lehetőséget ami számára kihagyhatatlan volt:)

2013. nov. 28. 11:33
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,de a közbiztonságról nem sokat írtatok. Persze sötétedés után sehol se érdemes mászkálni egyedül,de azért ennél több kéne.
2013. nov. 28. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

#3 vagyok. Szerintem nincsenek szélsőségesen veszélyes vagy abszolút biztonságos városok az országban. Pécs se nem jobb, se nem rosszabb, mint Eger, Győr, Szeged vagy Debrecen ilyen szempontból. Nem igényel különleges felkészülést.

Ha városi vagy, akkor vigyázz magadra úgy, ahogy eddig. Ha falusi, akkor majd hozzászoksz a városi léthez. Tök mindegy melyik város is legyen az.

2013. nov. 28. 17:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért Pécsett ne hasonlítsuk Miskolchoz,Székesfehérvárhoz,vagy ami hozzá közel van (Kaposvár) vannak különbségek :)
2013. nov. 28. 17:53
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Miért? Közbiztonság alapján mi az a nagy különbség pl. Szfvár és Pécs között?
2013. nov. 28. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár az ország egyik legrosszabbja közbiztonságilag
2013. nov. 28. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván a statisztika alapján van legjobb, meg legrosszabb, de nincsenek olyan szélsőségek.

Pécsen pl. a Bándy Kata esete, Páva Zsolt polgármester lányának az esete, engem is támadtak már meg pisztollyal. Igen, vannak ilyenek. De mindezekkel együtt semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint a többi város.

Pl. én most hallom először, hogy Szfvár olyan híresen rossz.

Na ennyit akartam elmondani. Innentől kezdve rád van bízva.

2013. nov. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!