Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová menjünk "nyaralni"...

Hová menjünk "nyaralni" novemberben kutyával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A jövő hetekben valamikor szeretnénk elmenni a párommal 3-4 napra "nyaralni", de ilyenkor szinte már csak mindenhol wellnesses, iszappakolásos, sqashos, masszázsos ilyen-olyan jakuzzis ajánlatok vannak, viszont mi inkább valami kirándulósabbra vennénk a figurát, de mivel általában okt végén minden bezár, amit szabadtéren érdemes megnézni, így szeretnék tanácsot kérni, hátha ti tudtok valami szép helyet, ahová még novemberben is érdemes menni, mert pont akkor szép. Ha hideg van, nem baj, majd felöltözünk. :)

Mindenképp csak a Dunántúlban gondolkodnánk és valahogy úgy, hogy a 3-4 napból egy lehet fürdős (szeretünk fürödni, de max egy napot. utána már uncsi.), a másik 2-3-ban meg megnéznénk szép látnivalókat.

Vinnénk a kutyát is (kistermetű), akit tudnunk kell valakire bízni, míg mondjuk egy nap fürdünk (valami kutyapanzió vagy efféle), a többi nap pedig vinnénk magunkkal.

Tudtok ajánlani a fentiek alapján valamit? Tudom, nem vagyunk egyszerű esetek. :)

2013. okt. 29. 13:22
 1/4 anonim válasza:
Itt nézz körül. Hátha találsz valami jót. ( linkelni nem tudom most valamiért) utazzakutyaddal.hu
2013. okt. 29. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mekkora a keretetek, de én Keszthelyre mennék a helyetekben, ott biztosan találtok valami kutyapanzió szerűséget, egyik nap elmentek fürödni Hévízre, a többi nap meg mehetnétek Keszthelyi hegységbe túrázni, ha tiszta időt fogtok ki, elég sok jó kilátással rendelkező kilátó van arrafelé, meg Tátika vár, Rezi vár, és persze Keszthely belvárosában is körbenézhettek.

Vagy mehettek Sopronba is, fürödni Bükbe vagy Lutzmansburgba.

2013. okt. 29. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, nem keresetet akartam írni, hanem anyagi lehetőségeket, mert mondjuk Hévíz az nem olcsó.
2013. okt. 29. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megnézem Keszthelyet, meg a kutyás weboldalt is.
2013. okt. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!