Nyíregyháza melyik részét ajánlanátok?
Tavasszal költözünk oda, jó messziről :) Még nem voltam ott, viszont már most elkezdeném nézni a lakásokat :)
A kertvárosi részt ajánlotta valaki.
7-es vagyok.
Mi a Malomkertben lakunk (itt van az egyik legjobb és legnagyobb ovi Nyíregyházán :-) ) és imádunk itt lakni. Szemben van a nagy Kórház, mint egy kis különálló város:
- hatalmas játszótér (hamarosan a "nagyoknak" is készül egy kondipark)
- sok-sok parkolási lehetőség
- két patika
- három háziorvosi rendelő
- tömegközlekedési csomópont a buszoknak
- 10 perc a városközpont gyalog
- lottózó, zöldséges, újságárus, cukrászda, 100-as bolt
- ahol mi lakunk 4 és 5 emeletes téglaházak vannak, gázkonvektoros és cirkós fűtéssel (mi általányt fizetünk 10000/hó konvektorok)
- a mi szomszédaink nagyon megértőek, soha egy rossz szót nem szóltak még, pedig idősek, nekünk meg van egy 3,5 éves rosszcsont gyerekünk, aki elég zajos :-D
Sorolhatnám még az előnyöket, de igazából szerintem a pénz a döntő, hogy hol vegyen az ember lakást. Második szempont a hosszú távú tervek (jön a gyerek, munkahely könnyű megközelíthetősége....)
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!