Nyíregyháza melyik részét ajánlanátok?
Tavasszal költözünk oda, jó messziről :) Még nem voltam ott, viszont már most elkezdeném nézni a lakásokat :)
A kertvárosi részt ajánlotta valaki.
Panel lakások melyik részen vannak?
A himesi részről is sok jót hallottam, de a képeket nézve inkább ilyen gazdagnegyednek mondanám, nem? :))
A legnagyobb panel rengeteg az Örökösföld és a Jósaváros. Itt távhősek a lakások, 5 millióért már lehet venni másfél szobásat, kb. 50 m2. Bár alaposan körül kell nézni. Az Erdő soron és az Északi körúton is panelek vannak.
A Malomkertben pedig tégla építésű, gázkonvektoros házak vannak, meg asszem a Hímesben is (bár ebben nem vagyok biztos). A Malomkert ebből a szempontból sokkal jobb választás, mert hosszú távon a rezsi sokkal olcsóbb, mint egy panelben. Igaz itt 7-8 milliónál kezdődnek az árak.
Számít az is a lakásvásárlásnál, hogy mik a terveitek. Hol fogtok dolgozni, (tömegközlekedéssel?) gyerekvállalás lesz-e a közeljövőben (kórház, bölcsi, ovi, iskola közelsége) vagy ha fiatalok vagytok, és szeretitek a nyüzsgést, akkor a városközpontban is vannak eladó lakások.
Ha családi házban gondolkodtok, akkor: Borbánya, Oros, Sóstóhegy, Ságvári kertváros, a nagyobb részek, aztán ha kijjebb megyünk, néhány km-es körzetben vannak apró városrészek, de azokból rengeteg...... Családoknak való, akik csendes helyen szeretnének élni, de mégis közel a megyeszékhelyhez.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem vágyunk annyira a belvárosba, inkább egy nyugis kis helyet szeretnénk. Egyre jobban hajlunk a családi ház felé :)
Jó sok lehetőséget felsoroltál kedves utolsó :)
Megkérdezhetem, hogy Ti merre laktok, milyenek a szomszédok, milyen a környék? :))
A munkahelyről annyit, hogy ha minden szuperül megy, akkor 1 év múlva egy oviban nevelgetem a gyerkőcöket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!