Budapest mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Én Miskolcon lakok az Avason, elég rossz részén és ehez vagyok hozzászokva. Így ha olvasom, hogy mennyire veszélyes Budapest akkor nem tudom, hogy az Avastól is veszélyesebb vagy nem. Mert ugye én ezt már megszoktam (sajnos) és én ezt átlagosnak tekintem már és ahoz képest gondolkozok úgy, hogy veszélyes-e vagy nem. Pedig ez tényleg egy nagyon veszélyes környék. Szeretnék felköltözni lassan Pestre és szeretné megkérdezni tőletek, hogy tényleg olyan veszélyes amilyennek állítják? Az Avastól ugye jobb és ne veszélyesebb?:)
18/L
2013. aug. 12. 17:00
1/5 anonim válasza:
Én meg a Nyóckerben lakom Budapesten, úgyhogy valamennyire sorstársak vagyunk. Kérdés hogy neked mi számít veszélyesnek, mondjuk te lány vagy én meg fiú, mindkettőnknek máshogy szólnak be, meg talán máshogy is kezeljük az ilyen helyzeteket. Azért Budapesten is van kevésbé problémás környék.
2/5 anonim válasza:
Nem veszélyes Budapest. Legalábbis nem veszélyesebb, mint bármelyik másik része Magyarországnak.
3/5 anonim válasza:
Én pl. a 11. kerületben lakok, nem egy elit hely, lakótelep, de szerencsére nincsenek gázos arcok, inkább csak családok.
4/5 anonim válasza:
Pesten vannak kerületek amik ugymon veszélyesebbek a 8 ker elég jól körbe lett kamerázva igy sokat csökkent állitolag a büncselekmények száma. Buda kifejezetten biztonságos és elegánsabb rész is mitn Pest. Budapest nagyrásze biztos hogy biztonságosabb mitn ahol most laksz.
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én is Avason lakó lány vagyok(17). Pesten még nem éltem, de tény, hogy budapesti tartózkodásaim során már több attrocitás ért, mint itt az Avason...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!