Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen Pécs? Aki ott él, vagy...

Milyen Pécs? Aki ott él, vagy járt ott, nagyon szereti Pécst? Minden véleményt elfogadok Pécsről! Nagyon érdekelne mindennemű vélemény főleg olyanoktól, akik ott élnek, de olyanoktól is, akik jártak ott

Figyelt kérdés

Szeretném,ha valaki mindenre kitérne ott,mint például az élet,az emberek,a pasik/férfiak szimpatikusak e meg ilyenek :)

Köszönöm előre !

2013. aug. 7. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rengeteget jártam oda, szeptembertől oda is járok majd egyetemre :)

Voltam sok helyen a világban és az országban, de igazán Pécshez húz a szívem :)

2014. júl. 28. 14:19
 12/13 anonim válasza:
Hétvégén voltam egy táncversenyen Pesten. Voltak pasik Pécsről... 50-ből 48 fullos volt.:D
2015. ápr. 24. 18:17
 13/13 anonim válasza:
Egyébként ha nem erre a kérdéskörre koncentrálunk főként, akkor azt tudom mondani, hogy a belváros nagyon szép, nyugodt de mégis nagy város, otthonos, és nagyon rendes az emberek többsége. Az egyik legjobb barátom ott lakik, már többször jártam ott. Nekem pozitív tapasztalataim vannak.:)
2015. ápr. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!