Érdemes meglátogatni a balatonfüredi Esterházy strand és élményfürdőt?
Szeretném megtudni ha valaki már járt ott milyen volt és hogy a belépőjegyet hogy kell érteni mert nem veszik fel a telefont h megérdeklődjem.
Egyszeri felnőtt belépő 950,-
Egyszeri, 4 -14 éves gyermek belépő 570,-
Napi felnőtt belépő 1.140,-
Napi, 4 -14 éves gyermek belépő 690,-
Délutáni kedv. felnőtt belépő (17.00-tól) 480,-
Délutáni kedvezményes,
4-14 éves gyermek belépő (17.00-tól) 290,-
10 alk. felnőtt belépő 7.600,-
10 alk. 4 - 14 éves gyermek belépő 4.560,-
„Nagy család” belépő:
(szülők, 4 – 14 éves gyermekek) 3.040,-
Heti felnőtt belépő 5.700,-
Heti, 4 – 14 éves gyermek belépő 3.420,-
Idény felnőtt belépő 29.450,-
Igény gyermek-nyugdíjas belépő 17.670,-
Hangos-bemondás 550,-
Csónak-megőrzés naponta 840,-
Szekrény napi bérlete 590,-
Kabin napi bérlete 940,-
Érték-megőrző bérlete naponta 500,-
Átruházható idény belépő 37.700
Mit jelent h egyszeri felnőtt,meg h napi felnőtt?Én úgy értelmezem,ha egyszeri akkor kifizetem és nem jövök ki a strandról,mert ha visszamegyek újra fizetnem kell.Ha napi akkor meg kifizetem és ki be mehetek egész nap.Vagy nem jól értem?
Szia,
Igen, az egyszeri belépő azt jelenti, hogy csak egyszer mehetsz be vele, ha kint hagytál valamit a kocsiba, akkor már mégegyszer fizetned kell a beugróért. Pl.
Drágább mint amenyit ér a strand, ugyan is kicsi a területe, és jófekvésű helyen van (könyen elérhető) de viszont szinpatikus strand.
Ilyenkor hétvégé, nagy melegben inkább a mśik Füredi strandot ajánlom a Kisfaludy strandot. Sokkal nagyobb, olcsóbb, és viszonylag szinvonalas, és ingyenes a parkolás.
Sőt mivel gyakorlatilag 500-600méterre vannak egymástól, így át is úszhatsz a másik strandra könyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!