Hova szoktál járni strandolni a Balatonhoz? Melyik városba? Mik a tapasztalataid?
Figyelt kérdés
Víz tisztasága, étkezési lehetőségek, parkolás, távolság a vasútállomástól, biztonság, hangulat... ilyenek érdekelnek.
Én egyébként eleinte Siófokra és Balatonlellére jártam, újabban Balatonszárszó a favorit :)
#utazás #strand #nyaralás #Balaton #Siófok #Zamárdi #Balatonvilágos #Balatonszéplak #Balatonaliga #Szabadisóstó
2013. júl. 30. 21:27
1/4 anonim válasza:
Én az északi partot jobban szeretem, mert nem annyira sekély a víz. A füredi, csopaki és almádi strandokat szeretem a legjobban. Ezek közül az utóbbi kettő van legközelebb az állomáshoz, hátrányuk viszont, hogy ezek mind fizetősek, és az északi parton jóval kevesebb a szabadtrand.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várok további válaszokat is!
2013. júl. 31. 12:42
3/4 anonim válasza:
Mi Balatonboglárra szoktunk. Ha Fonyód felé mész autóval, akkor az utolsó utcán kell bemenni jobbra, majd át a vasuti átjárón és ott lesz egyenesen a part, az úgynevezett Vejtey F. sétány. (Radnóti Miklós utca) Jó kis strandolós hely, ingyenes is. Parkolni meg lehet... Van több büfé/étterem a közelben, vagy ott a Tesco is, ha autóval vagy. A víz tiszta.
Amúgy szerintem jó az északi part is, szerintem érdemes kipróbálni Balatonfüred, Balatonalmádit is. :) (ott hirtelen mélyül a víz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!