Mit gondoltak az újonnan alapult Sólyom Airwaysről? Malév helyébe tud lépni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 19:01
11/21 anonim válasza:
9-es, igazad van, a nagy társaságok továbbra is ott vannak, de ha már létrehozták, akkor mégiscsak szurkoljunk neki. Én a MALÉV-et nagyon sajnáltam. Tudod, kicsi volt, sárga, és savanyú, de a miénk volt. A Sólyommal is így vagyok. A neve az viszont elég gáz. Akkor már inkább valami mozaikszó kellett volna. Ez a SÓLYOM...háááát...nem valami ütős név.
12/21 anonim válasza:
"Miután eladták a Malév szinte összes repülési jogát hova a fenébe fog repülni??"
A bilaterális egyezményekből négyet kapott meg a 46(!)-ból a WizzAir. Ezek az Európán kívüli desztinációk. Európán belül szabad a pálya. Tehát a válasz: ahová akar. Ne dőlj be az olcsó marketingfogásoknak.
További infók: http://www.youtube.com/watch?v=OQJGDtgMaHY
13/21 anonim válasza:
" Európán belül szabad a pálya."
Európán belül mindenkinek szabad a pálya, hiszen nyitott égbolt van, mindenki oda repül ahova akar. Viszont iszonyatos verseny van amivel egy induló cég nem biztos, hogy versenyezni tud.
14/21 anonim válasza:
A Sólyomnak nem kell versenyeznie a Wizz-zel és társaival. A Sólyom egy prémium társaság lesz. Rendszeresen utazom repülővel és ahogyan a Lufthansat sem csak a németek használják, úgy a Sólyom sem csak a magyaroknak készül. Én személy szerint soha többet nem akarok fapados géppel utazni. Egyszer kényszerből kellett, életem legrosszabb repülése volt. Én megfizetem a nemzeti légitársaságokat, mert a pénzemért kiszolgálnak és mindig kellemes az út. Reménykedem, hogy a Sólyom felkapaszkodik és majd esetleg indulnak Pestről direkt járatok pl. New York-ba, vagy Chicagoba, Miamiba is.
15/21 anonim válasza:
a hideg raz a nevetol is! Na meg allitolag osregi gepeket vesznek...A Malevot kellett volna megmenteni nem pedig egy "arab legitarsasagot" beengedni..
16/21 anonim válasza:
A névválasztás sztem is érdekes. Sokkal ütősebb lett volna az Air Pannonia vagy az Air Carpathia, bár ez bizonyos körökben valószínű, hogy nem tetszést váltott volna ki... De elvonatkoztatva mindentől, sztem jól hangzik.
17/21 anonim válasza:
Utolsó, bonyodalom lett volna, mert már van egy olyan légitársaság, hogy Carpatair, ami temesvári.
18/21 anonim válasza:
Az ötlet az jó,hogy legyen egy magyar légitársaság,csak a név választás sztem elég b*lfaszra sikeredett.Az hogy az első gép neve Álmos vezér lett, számomra egy kicsit olyan hungarista szaga van a dolognak,de sok sikert kívánok nekik,váljanak valóra a terveik.
19/21 anonim válasza:
Mért lenne hungarista??? Nem értem. Álmos vezér a magyar történelem egyik kiemelkedő alakja... Ennyi erővel az USA is egy szemét, nacionalista állam, mert Kennedy-ről merte elnevezni az egyik legforgalmasabb repülőterét.
20/21 anonim válasza:
Igen, és akkor a törökök is szélsőségesek, mert az isztambuli repülőteret Atatürkről nevezték el... -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!