Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit gondoltak az újonnan...

Mit gondoltak az újonnan alapult Sólyom Airwaysről? Malév helyébe tud lépni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 19:01
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Nem tudom... szerintem várni kellett volna még ezzel, persze lehet h aztán bejön.
2013. júl. 16. 19:05
 2/21 anonim ***** válasza:

Miután eladták a Malév szinte összes repülési jogát hova a fenébe fog repülni?? Európán belül persze szabadon repkedhet bárki. Csak vegye fel az árversenyt a ryanairrel meg a wizzairrel és egyéb társaságokkal.

Valahol azt írták, hogy a prémium ügyfelekre pályáznak. Hajrá... csak abból nincs olyan sok, hogy ebből meg lehessen élni.

2013. júl. 16. 19:08
 3/21 anonim válasza:
32%

Most mondták a rádióba, hogy 7-8 képet fognak lízingelni... és a jövőben úgy tervezik, hogy a géppark létszámát felviszik majd 40-50-re.. xD

Újabb pénzszivattyú..

2013. júl. 16. 19:12
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Újabb pénzszivattyú.."

?? Egy magáncég azt csinál amit akar... Ki mondta, hogy ez állami cég lesz?

2013. júl. 16. 19:18
 5/21 anonim válasza:
0%

mé nem az lesz ?

Hőőő, de gondolom úgy is megveszi majd az állam.

2013. júl. 16. 19:22
 6/21 anonim ***** válasza:
Én már azon is csodálkozni fogok ha elindul, azon pedig még inkább ha tovább bírja 1-2 évnél. Amúgy sok sikert nekik!
2013. júl. 16. 20:36
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Merész vállalkozás, de kíváncsi leszek mi lesz belőle. Állítólag hosszútávú járatokat is akarnak majd üzemeltetni, kérdés, hogy ez mennyire éri meg. A Malév egykori balkáni útvonalain jelenleg még senki nem repül, valszeg ők fognak majd, nyilván, hogy növeljék az átszálló utasforgalmat...
2013. júl. 16. 22:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem van benne fantázia. A MALÉV eladása azért volt szükséges, mert a csődeljárással és a felszámolással egy csomó a korábbi években felhalmozott veszteséget stornózni tudtak ezáltal. Sajnos a Malévnek voltak nyereséges részlegei, de ugye ezeket szépen kiszervezték, eladogatták, így csak a csóró csontváz maradt, ami persze hogy bebukott. A Sólyomban azt gondolom, épp a prémium ügyfelek miatt lehet potenciál, mert ők nem nagyon szeretnek a fapadosakkal repülni. Az idő megmutatja majd.
2013. júl. 16. 22:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"A Sólyomban azt gondolom, épp a prémium ügyfelek miatt lehet potenciál, mert ők nem nagyon szeretnek a fapadosakkal repülni."

Akkor ott a Lufthansa és társai ma is. Igaz, sok célpontra csak átszállással, de megoldható és nem fapados. Azok a prémium ügyfelek akik Budapestről közvetlen járattal szeretnének sok helyre eljutni sajna nincsenek olyan sokan, hogy ebből megéljen egy társaság.

2013. júl. 17. 00:13
 10/21 ConnectCare ***** válasza:
92%

Maga az ötlet helyes, átgondolt üzleti tervvel és komoly tőkével akár jó is lehetne.

De eddig nekem annyira gagyinak tűnik az egész. Rendes nemzetközi légitársaságnak kimondható neve, weblapja, irodái vannak, az arculatát designer cégek tervezik, nem valaki alap photoshop tudással stb.

Ami pedig a nemzeti légitársaság státuszt és a Malév helyébe lépést illeti, szerintem ott van arra a Wizz. Az elmúlt időszak talán legsikeresebb magyar vállalkozásáról van szó, ami helyt állt ott, ahol az államilag támogatott, 60 éves tapasztalattal rendelkező Malév sem tudott.

Mégse nézzük szegény Wizzt semmibe.

2013. júl. 17. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!