Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest tömegközlekedés...

Budapest tömegközlekedés éjszaka? Segítség!

Figyelt kérdés

Éjszakai vidámparkba szeretnénk menni, de nem vagyunk ismerősök Budapesten. A szállásunk adott, Nagyvárad tér közelében található. Ide szeretnénk hajnali 1-2 körül eljutni. Hogyan?

Odafelé nem probléma az útvonal tervezés, de visszafelé, nem vagyok ismerős, hogy mi jár, mi nem olyankor még, hogyan tudunk odajutni legkevesebb átszállással.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 14. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

rányomsz a középső, busz emblémára.

beírod az indulási címet aztán az érkezési címet. Végül beállítod, hányadikán, hány órakor akarsz utazni

2013. júl. 14. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Direkt éjszakai vidámparkba akartok menni? Ugye tudod, hogy olyankor elég sok mindent nem használhattok? Többek között hullámvasút és kb. az összes gyerekeknek való játék olyankor nem üzemel, szóval gyereket bár be lehet vinni, de teljesen felesleges.

(Szóval remélem nem azért akartok éjszaka menni mert milyen jó, hogy olcsóbb.)

2013. júl. 14. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Is-is. Nem gyerekkel megyünk, fiatal, huszon éves pár vagyunk. Nem sikerült kiderítenem, hogy milyen játékok nem üzemelnek, bár egyszer voltam éjszaka 2 éve, egy játékot nagyon sajnáltam, hogy nem lehetett használni, a többi annyira nem is hiányzott. :)
2013. júl. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!