Éjszakai járatok. Nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy oldjam meg! Létezik, hogy nem is lehetséges?
Szeretnék ellátogatni az éjszakai vidámparkba, jó lenne minél tovább maradni, hiszen az úgy éri meg, így hajnali fél kettőig mondjuk ott lennék, utána ugye éjszakai járatok közlekednek, de én még sosem utaztam olyankor, nem tudom hogy működik, mi közlekedik...stb. Autó és taxi kizárva, így csak ez maradt. Ráadásul eléggé messze is lakom, pontosabban Újpesten. Tudnátok ajánlani járatokat, amivel rendesen hazajutok? Kérlek segítsetek!
Köszönöm.
Hát a 950-es eléggé messze áll meg a Vidám Parktól...
Én azt javaslom, hogy a Kacsóh Pongrác útnál szállj fel a 901, 918, 937 buszok bármelyikére a Bécsi út (illetve Óbuda autóbuszgarázs vagy Máramaros út) irányában. Ezek a buszok az 1-es villamos útvonalát követik. Újpestre a 914, 914A, 950, 950A buszok járnak a belvárosból. Az előbbi kettőre a Lehel utca-Róbert K. krt. kereszteződésnél tudsz átszállni, az utóbbi kettőre pedig az Árpád híd metrónál. A 914-es a 14-es villamos vonalát követi, de Újpest-Központ után az Árpád üzletház felé veszi az irányt, majd a 20E vonalát követi Kápmegyerig. Onnan megint a 14-est követi. A 914A csak Újpest-Központig megy péntek estétől vasárnap hajnalig. A 950 és a 950A is végig a metrót követi, majd az Árpád úton Rákospalotára mennek. A 901, 918, 937 buszok közös követési ideje 15 perc.A 914-es és a 950/950A is 30-30 percenként jár, úgy, hogy a 914-est 15 perccel követi a 950/950A. A 914A 7-15 percenként jár, de csak hétvégén.
Újpesten belül jár a 930-as, a 30-as vonalát követve a Központ és a Szondi utca között, de ez ritkán jár. Van még a 996/996A, ezek a Központból Rákospalota felé mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!