Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a velemenyetek 14 napig ha...

Mi a velemenyetek 14 napig ha egy almat eszem naponta hany kg adok le?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha az nem érdekel hogy elveszíted az alakodat mert csak izomból és vízből fogsz fogyni, de ZSÍRBÓL nem, akkor próbáld ki, lefogyhatsz kb. 5-6 kg-t izomból és még dagadtabbnak fogsz tűnni mert löttyedt leszel az izomhiány maitt...Szerinted az anorexek miért ilyenek amilyenek?
2009. okt. 19. 18:14
 12/18 anonim válasza:
Biztos jól lehet fogyni, de szerintem ettől meghalhatsz. Mi lenne, ha normálisan ennél és emellett még mozognál is? :) Jobban éreznéd magad és még csak nem is tennéd magad tönkre. Érdemes néha kicsit gondolkodni. :)
2009. okt. 20. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon hülye felvetés valami nagyon elborult pillanatban. 1 hét után már az intenzíven pumpálják majd beléd az infúziót, de ha kicsit több a savad a kelleténél, már rég elvéreztél gyomorfekétől vért hányva.

Ha kövér vagy és le akarsz fogyni akkor azt NORMÁLIS keretek közt lehet csak végigvinni, semmiképp sem elkapkodva. Ha túl is éled akkor a szervezet a gyors fogyás után EGYBŐL visszaszedi ami eltűnt (írták korábban), dagadtabb leszel mint eddig...

Ami nekem legjobban bevált az evés előtt 1-2 pohár víz, ami megadja a gyomrom telítettségét evés előtt és NEM keverem a fehérjét szénhidráttal. PL nem eszek Húst krumplival/rizzsel. Jó ötlet a cézársaláta, zöldségköret, hús mellé valami zöldségessaláta. Nekem így 4 hónap alatt ment le 6-7 kiló ami nem is ment vissza... Gyors és extrém fogyókúrának csak gyors hízás az eredménye és további önértékelési zavarok...

2009. okt. 25. 02:02
 14/18 Pataki Éva válasza:
Ezt ne csináld! Üzemanyag kell a szervezetnek, csak nem akármilyen!Nem tudom hány éves vagy, de nekem 55 évesen sikerült egy kövér mámiból kihozni a "formás nőt", éhezés nélkül...(én vagyok) szívesen elmondom hogyan ha írsz nekem és képet is küldök.Üdvözlettel P.Éva evabusines@gmail.com
2009. okt. 26. 07:50
 15/18 anonim válasza:
Sok eszed van nem mondom!!! Egyél csak meg minden nap egy almát, aztán majd nézd meg mi lett belőled!
2009. okt. 26. 09:55
 16/18 anonim válasza:
Egy ismerősöm szakítás miatt nagyon stresszelt, nem volt étvágya csak 1-2 almát evett napont meg vizet ivott. Kórházba került és mikor majdnem lealudt sípolt az EKG-je mert a szie annyira lassan dobogott, hogyha elaludt volna akár meg is állhatott volna. Ilyenkor midnig rohantak be a nővérek hogy ébren tartsák...
2009. okt. 26. 12:41
 17/18 anonim válasza:

Ez a fogyokúra egyik legrosszabb módja.

Mivel a több evéstől kitágul a gyomrod, fokozatosan KELL hozzászoktatnod a kevesebb ételhez, magyarán szinte majdnem mindent ehetsz, csak fokozatosan kevesebbet annál, amit eddig ettél. Ha valaki hirtelen lecsökkenti a kajamennyiségét, akkor annak az szokott a következménye lenni, hogy egy idő után nem bírja, és több kilót fog felszedni, mint amennyit leadott.

Egyébként ha annyira érdekel, nézd meg, hogy mennyi a normál napi energia és szénhidrátbevitel, és utánanézhetsz, hogy mi mennyit tartalmaz.

És akár utánaolvashatsz az almaecetnek is, vagy a zöld teának.

2009. okt. 26. 23:05
 18/18 Mkuu válasza:
almát eszem ropoga fogamalatt nemjöttélel neked egyse maradt mással voltál kiürülta kosáááár almát eszem szerelmünk széjjelszakadt nemjöttélel csaka csutkamaradt elmúltminden nálam semmise vár. :D
2011. máj. 18. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!